Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok az extrém bicajozásról?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem gyerekes sport 21 évesen ?
Elég régóta csinálom , és szerintem elég jól is :D
Párszor már megkaptam , hogy mit keresek ennyi idősen egy ilyen bicajon ?
Kinézetre egyébként sportos alkat , 180 cm-es magasság , ja és ne ilyen csőgatyás divatmajmot képzeljetek el.
Linkeltem képet bicajomról , legyen valami kiinduló pont :
Kort is írjatok légyszives
2011. febr. 15. 18:23
22/23 A kérdező kommentje:
Szívesen meghallgattam a te véleményedet is .. De azért azt tisztázzuk le , hogy ez nem bmx :D mivel 26os kerekkel megyek , gyanítom , hogy a te dh géped szintén akkora kerékkel fut , namind1 :D aztis szivesen csinálnám ,de mivel ahol lakom itt nincs rá lehetőség.
azt a tegest részt meg nem értem , életembe nem firkáltam semmilyen falra :D nem is beszélve erről a csőgatyás divatról :D
2011. febr. 19. 15:26
23/23 anonim válasza:
jó de a váza :P nálam sincs a közelben amúgy hegy, képes vagyok 3órát tekerni érte :D örülök, hogy nem tegelsz, sajnos a legtöbb ilyen bringás azt csinálja:( eddig így elég szimpi vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!