Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit gondoltok az extrém bicajozásról?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem gyerekes sport 21 évesen ?

Elég régóta csinálom , és szerintem elég jól is :D

Párszor már megkaptam , hogy mit keresek ennyi idősen egy ilyen bicajon ?

Kinézetre egyébként sportos alkat , 180 cm-es magasság , ja és ne ilyen csőgatyás divatmajmot képzeljetek el.

Linkeltem képet bicajomról , legyen valami kiinduló pont :

[link]

Kort is írjatok légyszives

2011. febr. 15. 18:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
szólt... :D
2011. febr. 19. 13:18
 22/23 A kérdező kommentje:

Szívesen meghallgattam a te véleményedet is .. De azért azt tisztázzuk le , hogy ez nem bmx :D mivel 26os kerekkel megyek , gyanítom , hogy a te dh géped szintén akkora kerékkel fut , namind1 :D aztis szivesen csinálnám ,de mivel ahol lakom itt nincs rá lehetőség.

azt a tegest részt meg nem értem , életembe nem firkáltam semmilyen falra :D nem is beszélve erről a csőgatyás divatról :D

2011. febr. 19. 15:26
 23/23 anonim ***** válasza:
jó de a váza :P nálam sincs a közelben amúgy hegy, képes vagyok 3órát tekerni érte :D örülök, hogy nem tegelsz, sajnos a legtöbb ilyen bringás azt csinálja:( eddig így elég szimpi vagy :D
2011. febr. 19. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!