Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok az extrém bicajozásról?
Szerintetek nem gyerekes sport 21 évesen ?
Elég régóta csinálom , és szerintem elég jól is :D
Párszor már megkaptam , hogy mit keresek ennyi idősen egy ilyen bicajon ?
Kinézetre egyébként sportos alkat , 180 cm-es magasság , ja és ne ilyen csőgatyás divatmajmot képzeljetek el.
Linkeltem képet bicajomról , legyen valami kiinduló pont :
Kort is írjatok légyszives
Nekem semleges. Nagyon sok "extrém hobbijú" haverom van. Bicajosok, görkorisok, parkour-ösök vagy hogy kell mondani, szóval én már hozzászoktam ehhez szerintem. Nem tartom már érdekesnek. Bár stílusban nagyon közel állnak hozzám ezek az emberek - viselkedésileg, külsőre kezdenek nagyon ellenszenvessé válni - fültágító, laza vagyok majd szétesek öltözet, tetkó mindenhol, piercing mindenhol....
22 leszek és lány vagyok
aki irta hogy csicska bicaj neki üzenném , hogy ez a bringa nagyjából 5 havi kereseted , és akkor úgy számoltam , hogy nem minimálbért keresel ;)
azt a firkászt nemtudom mire érted .. ha a divatbringásokra gondolsz akkor megint van egy jóhírem .. Magyarországon elismert bringás vagyok.
De azért köszöntem a kommented :F
Utolsónak : Nincs se tetoválásom se piercingem se fültágítóm
"ez nem extrém bicaj, hanem csicska bicaj, bocsi:( a firkász hülyegyerekek nyomulnak ilyennel. szerintem gáz! 19L"
szerintem te nagyon maradi vagy:) neked még a camping bicikli a menő mi? és mért kevered a graffitizést amit te "firkának" nevezel, egy sporttal? köze nincs egymáshoz! és szerintem te is csak irigykedsz mert téged anyuci apuci otthon tart burokban és nem mehetsz sehova:) a másik meg, mért szólsz bele olyan dologba amihez nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!