Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi lepukkant 40-es férfi?
Volt egy 42 éves párom,akit nagyon szerettem,de sajnos elváltak útjaink. 1 év egyedüllét után szeretnék ismerkedni hozzá hasonló korú férfiakkal.
De a neten akiket találok,és találkozunk,egyiknek a szája büdös,másiknak ápolatlan zsíros a haja,a harmadiknak akkora hasa van mint egy terhes nőnek...és még sorolhatnám...:(
Hol találok szerintetek helyes,ápolt,vonzó 40-es pasit?
köszönöm
25/L
Szerintem egyszerű a válasz: Sok a lepukkant 40-es nő is.
kicsit OFF
Jó látni, hogy sok bölcs emberke osztja itt az észt, határozott véleményük van dolgokról. Kár, hogy nem gondolkoznak.
34 éves vagyok és elvált. Miben rosszabb ez, mint ha csak szakítottam volna egy hosszú kapcsolat végén? Miért olyan nagy baj, hogy nem akartam egy ellaposodott kapcsolatban élni? Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy a 20-es évei elején olyan valakit találj, aki együtt változik veled.
Ismerek 40 körüli szép és intelligens lányokat. Csodálkozom is, hogy egyedül vannak, de biztosan van rá jó okuk. Egy hibát követhettek el: rossz párt választottak korábban és így évekig nem keresték az igazit.
Tény, hogy sok lepukkant 40-es pasi van. És igaza lehet az egyik korábbi hozzászólónak, aki azt írta, hogy megfáradtak. Hatalmas hajtás van munka terén, mert a szégyenletesen alacsony fizetésből egy kevés a normális élethez.
Mondjuk az én jelenlegi munkám se túl fényes, de azért soha nem hagytam el magam. Edzek, nyelvet tanulok (nem elsőt, hanem negyediket), derűs az életszemléletem. Egyedül élek, ez is igaz. Így alakult.
40+/F
en is itt vagyok! Es nem erzem magam lepukkantnak. 37F. Remelem Te sem tartanal lepukkantnak.
Szerintem legyel tul az elozon, azutan kinyilik a vilag.
Nem kell hagyni hogy beszivárogjanak a gondolataidba. Csak haladj a neked tetsző ösvényen, s ha valakit érdekel majd csatlakozik hozzád. Ha valaki megkezdi szépen fű alatt elcsenni az idődet, annak meglesz az eredménye. Ragaszkodni kell a magadra fordítható időhöz mind fizikai, mind szellemi téren, futás kerékpározás túrázás filmnézés olvasás zenehallgatás terén például, s ilyenformán elérheted hogy egy testileg és szellemilg friss negyvenes váljon belőled.
33_F
miért is szorulnék kezelésre?? És ne kiabálj velem légyszíves.Mi bajod van? :O
egyébként mi az a PILF?
Sziasztok!
Az apakomplexusos hülyéknek mondom, apámmal nőttem fel, jó a viszonyunk - halkan megjegyzem, ezzel csak az jöjjön, akinek van pszichológus diplomája - és oh, micsoda tragédia, nekem is a 40-esek jönnek be. Sőt, életem szerelme 43 lesz hamarosan. Na bumm. Kedves kérdező, mozdulj ki a monitor elől. Mondjuk keresgélj az érdeklődési körödnek megfelelő helyeken. Vagy ha gondolod msn/skype és beszélgetünk :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!