Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi lepukkant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi lepukkant 40-es férfi?

Figyelt kérdés

Volt egy 42 éves párom,akit nagyon szerettem,de sajnos elváltak útjaink. 1 év egyedüllét után szeretnék ismerkedni hozzá hasonló korú férfiakkal.

De a neten akiket találok,és találkozunk,egyiknek a szája büdös,másiknak ápolatlan zsíros a haja,a harmadiknak akkora hasa van mint egy terhes nőnek...és még sorolhatnám...:(

Hol találok szerintetek helyes,ápolt,vonzó 40-es pasit?

köszönöm

25/L

2011. febr. 15. 08:00
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
55%
25 évesen ne 40-es pasit keress,hanem korban hozzád illőt!
2011. febr. 15. 08:11
 2/35 anonim ***** válasza:
50%

Amelyik pasi 40 évesen még jól néz ki, az vagy agglegény akar maradni, és csak dugni kellessz neki, vagy egyszerűen b*zi!

Ez van!

2011. febr. 15. 08:12
 3/35 anonim ***** válasza:
73%
Kikészítenek minket ezek a roh**t k**vák.
2011. febr. 15. 08:15
 4/35 anonim ***** válasza:
67%

Én jártam egy 43 évessel(20 év korkülönbség). Ő ápolt volt és sportolt, de neki volt pénze(ne értsen félre senki,nem a pénze miatt jöttem vele össze és nem is fogadtam elé tőle semmi annyagi dolgot, pont ezért h. ő se azt gondolja h. a pénze miatt vagyok vele...)

Amúgy vannak ápolt 40.ek, dee szerintem az átlag, hétköznapi emberek.P. kevés köművest, látni aki ápolt lenne,mert arra már fáradtak.Inkább a közép/felsőosztálybeliek adnak magukra,mert a munkájuk is megkívánja,vagy ha nem is keres sokat,de legalább irodai munkát végez.Sajnos pont ez a baj a férfiakkal, h. ők elvárják h. a nők szülés után vagy 30 felett is adjanak magukra, de ők magukkal nem igazán foglalkoznak, pedig ők sokkal jobban elhagyják magukat.

26/l

2011. febr. 15. 08:20
 5/35 Kriszti83 ***** válasza:
48%
A válasz egyszerű: keresgélj a korban hozzád illő pasik között. Az ápolt, fiatalos 40-es férfiaknak általában van kapcsolatuk.
2011. febr. 15. 08:21
 6/35 anonim ***** válasza:
36%

Ha most választasz egy pasit 30 éves korig, még megnevelheted, hogy 40 évesen is jól nézzen ki, figyeljen oda magára. Ne 40 éves korúak között keresgélj, semmivel nem jobbak mint egy 20-as évei végén járó, legfeljebb több pénze van. De még ez sem biztos. Viszont sokkal ellaposodottabbak, sokkal unalmasabbak, mint a fiatalabbak, mert ők már berögzült dolgokat fognak csak csinálni, úgy, ahogy ők megszokták, és nem úgy ahogy neked jó lenne.

Le merném fogadni, hogy nem sokat láttad apukádat.

26L

2011. febr. 15. 08:30
 7/35 A kérdező kommentje:

kedves utolsó.ez igaz. apa nélkül nőttem fel. de ennek mi köze a kérdésemhez? :D

nem szeretnék fiatalabb pasit,már volt( a 42 éves előtt) és összehasonlitásban sokkal jobb volt az idősebb pasival minden téren!

2011. febr. 15. 08:45
 8/35 A kérdező kommentje:

szóval hogy visszatérjünk a kérdésre,a társkeresőkön csupa ilyen parasztos, bunkó beütésű pasiba botlom,akik sörszagúak meg egyebek :)))

Szeretnék egy intelligens,ápolt valakit.Nem vagyok csúnya,sőt,szóval ezzel nincs gond. Hol keressek szerintetek? Hagyjam akkor a netet?

2011. febr. 15. 08:49
 9/35 anonim ***** válasza:

Miert nem az embert nezed, miert a korat? Epp annyi normalis huszoneves ferfi van, mint 40-es. Hogy lehet a szerelmet ennyire karohoz kotni? Igy sose fogod megtalalni, akit keresel.

Egyebkent is a 40-es korosztaly vagy nos, vagy elvalt. Ha meg nem, valami hibazik.

2011. febr. 15. 08:49
 10/35 anonim ***** válasza:
Az előző arra célzott hogy valószínű apakomplexusos vagy és mivel szerinted minden téren jobb egy 40 es pasi a saját korosztályodat helyet mostmár szerintem is így van
2011. febr. 15. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!