Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent)
13,5 vok és még nem smároltam. Most nincs olyan pasi aki tetszik , de igazából nem is nagyon akarok csak zavar hogy már minden korombeli túl van az első csókon én meg még nem.
Egyébként meg van egy pár olyan pasi akinek tetszem , de azok nekem nem tetszenek , meg nem akarom félrevezetni őket.
Most Istenem! Én 16 éves koromban csókolóztam először. Akkor ez most gáz??! -.-'
Bírom, hogy már olyanok írnak az oldalra akiknek még csak meg se jött a mensesük, de már azon aggódnak, hogy nem smároltak (kivétel, akik fake-t írnak)
Ha igaz a kérdés, akkor meg nem értem, hogy hogy gondolod, hogy bárki is tudná rá válaszolni, hogy mit csinálj. Azt nem mondhatja senki, hogy menjél clubbokba... stb. (Még csak 13 éves vagy!)
Kedves Kérdező!
13 és fél évesen még nem smároltál. És akkor most összedől a világ? Nem! Előtted az élet! Most azt mondod: "De jó lenne már smárolni" - majd 10 év múlva meg olyan természetes lesz, mint a levegővétel. Ne keseredj el, semmiről nem maradtál még le! :) Fel a fejjel! :)
Michael
Én is 14,5 éves vagyok,nem volt barátom,és még nem csókolóztam...semmit sem szabad elsietni.:)
csak azért,mert mindenki azt teszi,neked még nem kell..:)
NEM GÁZ:)(♥)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!