Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy férfiben annyi, hogy visszaírjon az üzenetemre valamit, még akkor is ha nem érdeklem?
Még pár hónapja ő hívogatott randizni, kedves volt, sokat beszélgettünk, stb. Aztán ez a köztünk lévő távolság miatt félbemaradt, és most írtam neki egy levelet, hogy nem lenne-e kedve találkozni, de nincs benne annyi becsület sem, hogy visszaírjon. Írhatná azt is, hogy azóta van barátnője, vagy kialakulóban van valakivel valami, vagy zavarja a távolság, vagy nem akar kapcsolatot, akármit, csak valamit írjon. Nem? Vagy ez a férfiaknál alap?
Még mielőtt belém kötnének egyesek: nem tettem ellene semmit, amivel kiérdemeltem volna, hogy ne írjon.
Bocs, lányok, ez most nem fog tetszeni nektek, de:
mi lenne, ha leesne a tantusz, hogy ilyen srácnál, vagy inkább ilyen helyzetben nincs keresnivalótok, mert ha lenne, akkor már válaszolt volna? Nem korrekt tőle, valóban nem az. Én is találok mindig legalább valami hülye kifogást, ha valakivel nem akarok találkozni. De ő már csak ilyen, keressetek egy olyat, aki korrektebb. [Mellesleg, de ezzel már végleg elásom magam a szemetekben, gyakran a nőket se kell félteni az inkorrektség terén...]
Bocs, ha valakit megbántottam.
24f
14.00-nak
Tökéletesen igazad van. De ha szerelmes az ember, mindig talál valami okot, kibúvót, hogy ne kelljen azt látni ami az orrunk előtt van:) És azt hiszem ez nőre és férfira egyránt vonatkozik. És csak akkor változik a helyzet ha belemondják a szemünkbe (nem akartam azt írni, hogy beleordítják a pofánkba). Ezért lenne jó, ha mindenki a korrektségre törekedne. Nem csak magát kímélné meg a zaklatástól, de a "tapadó" félnek is segítene tisztán látni.
""Még pár hónapja ő hívogatott randizni""
Szerintem itt a válasz a kérdésedre! Nem szeretnék megbántani senkit, de hogy a srác gerinctelen, meg "zaklatod" és ő meg nem mondja meg, hogy te nem kellesz neki ez badarság!!!!!!!!!
Ő tepert....te hárítottál..vagy elmentettek randizni anno amikor ő hívott téged? Ja, hogy NEM!
Most meg ugorjon első szóra, mert te írtál neki?
Fuss még egy pár kört ahogy anno ő is kitartó volt nálad és helyre áll az egyensúly.
ez pedig, hogy hagyjad békén meg nem kellesz akkora baromság( bocs az estek többségében baromság néha tényleg így van, de nem ilyen előzményeknél)
szóval a kitartást nem ismerik az emberek?
Amíg nem mondja meg a frankót addig nincs zaklatás! ezt csak az önbizalomhiányos kis p@csök találják ki, hogy jaj istenem zaklatom...egy fenét! Amíg nem utasít vissza addig nem tudhatod mi van!
Egyszóval hogy is volt az, hogy : "Még pár hónapja ő hívogatott randizni"???????????
Tisztelettel: 27/F
Soxor tapasztalom en is.
Passziv agresszionak nevezik ezt, ha nezel profilozos sorozatokat, akkor hallottad mar a kifejezest.
Nem megadni azt a szokasos es kezenfekvo reakciot, amit minden tovabbi nelkul termeszetesen megadnak egymasnak az emberek a hetkoznapokban. Sokkal rombolobb, mint az aktiv agresszio...:(
35/L
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Kedves 27F!
Amugy én is ezt vagyok hajlamosabb gondolni, mint amit a tobbiek mondtak a "zaklatasrol".;)
35L
A 10:50- esnek adok igazat.
Énse írnák vissza...... 20/F
Arra is gondoltam, hogy technikai hiba is lehet, valamelyikotok levele nem ment át.
Meg hogy annyira megbantodott, hogy anno beallitotta automatikus torlesre a leveleidet..... ? 35/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!