Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy férfiben annyi, hogy visszaírjon az üzenetemre valamit, még akkor is ha nem érdeklem?
Még pár hónapja ő hívogatott randizni, kedves volt, sokat beszélgettünk, stb. Aztán ez a köztünk lévő távolság miatt félbemaradt, és most írtam neki egy levelet, hogy nem lenne-e kedve találkozni, de nincs benne annyi becsület sem, hogy visszaírjon. Írhatná azt is, hogy azóta van barátnője, vagy kialakulóban van valakivel valami, vagy zavarja a távolság, vagy nem akar kapcsolatot, akármit, csak valamit írjon. Nem? Vagy ez a férfiaknál alap?
Még mielőtt belém kötnének egyesek: nem tettem ellene semmit, amivel kiérdemeltem volna, hogy ne írjon.
Ha azt írná, hogy nem akar veled találkoni és talált jobbat nálad akkor azért kérdezgetnél, hogy hogy lehet ilyen szemét vagy ez csak az én illúzióm?
Egyszerűen csak nem akar megbántani, vagy épp más dolga van, nem tudodd visszaírni.
Gondolkozz kicsit mielött kérdezgetsz :)
12:59-nek
Dettó
Csak az enyém másfél éves és a mai napig nem tudom ezt megszokni tőle. Pedig tudom, hogy nem tört el az ujja és láttam már, hogy másnak azonnal visszaír.
Én is mindig megfogadom, aztán elszáll a mérgem és különben is ebben a játékban ő győzne.
Úgyhogy ma már csak tájékoztató sms-ek mennek. Nem is várok rájuk választ, ha valamit akarok, felhívom, vagy megvárom míg ő jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!