Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen létezik? Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezik? Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Egy srác érdeklődését felkeltettem az elmúlt héten,beszéltünk majd randira hívott.Találkoztunk is,jol éreztük magunkat nagyon kellemesen eltudtunk beszélgetni mindenről,sőt sokat nevettünk.Kétszer randiztunk az elmúlt két napban!Mindkettön jol éreztük magunkat.Ma este felhívott beszélgettünk, és olyat mondott amin kiakadtam.Azt mondta h kezdi azt érezni hogy kezd megszeretni. Nekem ez túl gyors és mondtam h szerintem ez nem igy van én még nem érzek ilyet egyáltalán és nem tudok rá mitmondani mert őszinte vagyok. Azt mondta h ő is őszinte, és azért osztja meg velem az érzéseit.Mondtam neki h ez nagyon gyors nekem. Engem ez elrémisztett kicsit..vagy nem tudom lehet csak furcsa.Ilyen létezik hogy valaki két találkozó után ilyet mondjon? Persze létezik biztosan.De ez normális dolog?
2011. febr. 13. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem a pasinak könnyebben belezúgnak valakibe...

vagyis nálam minden barátomnál így volt eddig

17/L

2011. febr. 13. 23:10
 2/3 grafik ***** válasza:
Lehet hogy tényleg kezd beléd zúgni... persze tényleg korán jött elő vele, nem fiatal? úgy értem, hogy még nincs tapasztalata nőkkel (párkapcsolati) és nem tud várni, illetve nem tudja kezelni a helyzetet... ha tetszik, akkor találkozgass vele, beszéld meg vele. Ha tud várni, és megszereted mindketten jól jártok, de ha nem is tetszik, akkor ne szédítsd, tarts távolságot.
2011. febr. 13. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ez a megszerelmesedést jelenti, ez normális dolog. A fiú érez valamit, ami több, mint baráti szeretet, ergó: beléd zúgott! :)

Sok boldogságot! :)

Michael

2011. febr. 14. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!