Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem rocker lányok! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rocker lányok! Mi a véleményetek a rocker srácokról?

Figyelt kérdés

13-17 éves lányokra gondolok :P szóval akiknél még van esélyem :)

14/F

2011. febr. 10. 18:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Én igaz fiú vagyok de szerintem, nagyon sok normális jó ízlésű rocker van. Én is szoktam rengeteg rock koncertre járni, és egyáltalán nem olyan vad állatok mint amilyennek gondolják őket sokan. Sőt ellenkezőleg, nagyon jó fej mindenki, és egyáltalán nem büdös zsíros hajú emberek.
2011. febr. 20. 20:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Jót nevettem azon, hogy azt gondolod, hogy 14 évesen esélyed van a 17 éves lányoknál... :D
2011. febr. 20. 20:30
 13/21 RaksashaGirl ***** válasza:

14 vagyok, és mit ne mondjak, eléggé bírom a rockereket... :D Csak egy a bibi: Már van rockerem.. ;D

Véleményt kértél, és én adtam.. ÉN bírom a rockereket, a rockot mint zenét is nagyon szeretem, viszont kinézetre meg nem mondaná rólam senki... :D

2011. febr. 20. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Akkor most én is gyarapítom itt a rockerek táborát...;)

15/f

2011. febr. 20. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:
A rockerek eddigi tapasztalataim alapján nagydumás, vagány és jófej emberek. Bírom őket, sőt...nem tudnám elképzelni magam egy techno-t hallgató csőnacis pasi mellett. nem szeretem viszont a death metalt és egyéb hörgős zenéket hallgató rockereket....:)
2011. febr. 20. 20:53
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
igénytelen külső, hosszú zsíros haj, béna cuccok és még sorolhatnám....
2011. febr. 20. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:

én is gyarapítom a rockerek táborát, ápolt a kinézetem, csak acélbetkósban, full feketében láncokkal járom az utcákat, rengeteg ismerős dicsérte már a hajamat és azt is sokan mondták hogy jó fej vagyok...ráadásul 15 évesen 2 17 éves barátnőm volt szal, emiatt szerintem még felesleges aggódni a kérdezőnek..:)

akik meg itt szídják a rockereket, azoknak annyit üzenek, hogy inkább menjen a discoba rázni magát(rózsaszín pólóban:O) a komformista barmok közé...

2011. febr. 20. 23:09
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Úgy néznek ki mint akik egy másik bolygóról jöttek volna!!

Egyszóval undorítóak !!!pföjjjjjjjj

2011. febr. 20. 23:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Lukácsot tényleg nem látjuk talpig bőrben, de én inkább Dani Filth féle irányzatot követem, agyon szegecselt dolgok stb. xD
2011. febr. 21. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:

imádok rock n roll arcokkal lógni, jófejek, lazák, és még az ízlésük is kitűnő :P persze nem az ordítok-tépem a gitárt-szétverem a berendezést típust szeretem! az, hogy hogyan öltöznek? a rappereknél szép a 2kg-s aranylánc? a nemtomkiknél a térdig letolt gatya? ha egy rockernek tetszik a tiszta fekete szerkó, akkor felőlem járjon abba! persze, nekem is van pár fekete, zenekaros pólóm, de azért 40°C-ban nem fogok abban szaladgálni, akármekkora rockernek is tartom magam :D nem vagyok öngyilkosjelölt :P

15/L

2011. máj. 8. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!