Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A "rossz fiús" pasik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "rossz fiús" pasik még mindig bejönnek a lányoknak?

Figyelt kérdés
gondolok a rendezetlen haj, borosta, minimál igénytelenség, bunkó, flegma, arrogáns, de belül kedves és aranyos pasikra
2009. febr. 10. 15:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek az ilyenek viszont volt már olyan h tökápolt külső tökkedvesnek tünt aztán semmi nem volt köztünk de úgy tünt h lesz és aztán írjanekem h nem mutatnám be bnőmnek mert bnőm nagyon bejön neki.

am meg haverom ilyen mm aki nem ismeri annak tuti ez az első benyomása és nekem is ez volt de megismertem és örüök h nem az alapján itáltem amit az elsőbenyomás keltett tehát nekem bejönnek az ilyen pasik:d

2009. márc. 6. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!