Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "rossz fiús" pasik még mindig bejönnek a lányoknak?
Én igenis egyetértek a kérdezővel :D
Hogyne jönnének be kicsitis minden csajnak a rosszfiúk, a macsók...
nem az igénytelen bun kó tapírokra gondolok, akiket egyébként csak a válaszolók hoztak be(nemtomhonnan), de a kicsit rossz pasik nélkül nagyon uncsi lenne az élet.
van velük a szenvedés is nem állítom hogy nincs de szerintem a fiatal lányok többsége nem több évig tartó ugyanarra vágyik..jah és a FIATAL lányok NEM KISLÁNYOK :D:D
Én szerintem értem hogy mire gondolsz "bár nem biztos"
Nekem az a rossz fius hogy amikor veled van akkor nagyon aranyos, viccelődös, még romantikus is akár(neked mindent)... de ezt a kívül állok nem látják benne... nekik a pasi csak a rossz oldalát mutatja(nekik flegma)...
Igen, bejönnek, erre egy remek példa vagyok én meg a párom...Attól eltekintve,hogy rendezett a külseje, kicsit sem igénytelen, sokat ad a megjelenésére...Őt bátran nevezhetem "rosszfiúnak", hisz nem kevés partnere volt, alkoholt is fogyaszt, flegma (nem is kicsit),és ha úgy adódik bárkivel verekszik értem, tetovált a háta, a nyaka, a két kézfeje, de mindezek mellett, mikor velem van, nagyon jó a humora, aranyos, és kedves:) Most vagyunk együtt több mint egy éve, de egyetlen pillanatát sem bántam meg:)
Szinti 22/L
Szia,
3,5 éve vagyok együtt egy ilyen rossz pasival, vagy nem is tudom már pontosan, hogy írtátok. Csak azok számítanak neki, akiknek a véleményére ad. Nagyon jó ember ismerő, mert meg tudja válogatni az embereket, akikkel körül veszi magát és nem avat be mindenkit a magánéletébe. Mindenkivel beszélget, de a tudatlanokat nagyon nem bírja és hamar észre is veteti az illetővel, hogy hol is állnak egymással a ranglétrán. Kiharcolja ami kell neki, de ésszel nem erővel. Pedig 190 cm és 110 kg. Hat a látvány is. Engem mindig tisztel és nem bánt. romantikus is tud lenni. nagymamám mindig azt mondta, hogy amelyik pasi tiszteli az anyját a feleségét is fogja. Bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!