Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A "rossz fiús" pasik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "rossz fiús" pasik még mindig bejönnek a lányoknak?

Figyelt kérdés
gondolok a rendezetlen haj, borosta, minimál igénytelenség, bunkó, flegma, arrogáns, de belül kedves és aranyos pasikra
2009. febr. 10. 15:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Oké, így már értem. :) De nekem akkor sem tetszene, hogyha valakivel bunkó, arrongáns... Az oké, néhanéha nem bírja az ember, de ha egyesekkel mindig így másokkal meg mindig bunkón viselkedik, az nem tetszene.
2009. febr. 10. 18:01
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

Én igenis egyetértek a kérdezővel :D

Hogyne jönnének be kicsitis minden csajnak a rosszfiúk, a macsók...

nem az igénytelen bun kó tapírokra gondolok, akiket egyébként csak a válaszolók hoztak be(nemtomhonnan), de a kicsit rossz pasik nélkül nagyon uncsi lenne az élet.

van velük a szenvedés is nem állítom hogy nincs de szerintem a fiatal lányok többsége nem több évig tartó ugyanarra vágyik..jah és a FIATAL lányok NEM KISLÁNYOK :D:D

2009. febr. 10. 19:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát én megértem, hogyha neked kicsit is tetszik,de ne általánosíts. :) Hát lehet, hogy nem vagyok normális de én 14-15 évesen is arra vágytam, hogy tarósan legyen barátom. De azt nem értem, hogyha akkor mitől rosszfiú a rosszfiú? A rendezetlen hajtól? Mert nekem a rosszfiúról az jut eszembe, hogy bunkó, nagyképű, sok csaja volt, csak játszik velük, arrogáns, van egy csomó intője:D (így iskolatávlatból), de azt mondjátok nem ilyen. Akkor mitől "rossz"?
2009. febr. 10. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Milyen az a kicsit rossz? Csak félig van vele gond? :D
2009. febr. 10. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Én szerintem értem hogy mire gondolsz "bár nem biztos"

Nekem az a rossz fius hogy amikor veled van akkor nagyon aranyos, viccelődös, még romantikus is akár(neked mindent)... de ezt a kívül állok nem látják benne... nekik a pasi csak a rossz oldalát mutatja(nekik flegma)...

2009. febr. 10. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Előző: Nekem minndigis bejöttek az ilyen pasik:))
2009. febr. 10. 21:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Áhá :D értem, hát nekem akkor az jutna eszembe, hogy most akkor valamelyik félnek hazudik... :S
2009. febr. 10. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Igen, bejönnek, erre egy remek példa vagyok én meg a párom...Attól eltekintve,hogy rendezett a külseje, kicsit sem igénytelen, sokat ad a megjelenésére...Őt bátran nevezhetem "rosszfiúnak", hisz nem kevés partnere volt, alkoholt is fogyaszt, flegma (nem is kicsit),és ha úgy adódik bárkivel verekszik értem, tetovált a háta, a nyaka, a két kézfeje, de mindezek mellett, mikor velem van, nagyon jó a humora, aranyos, és kedves:) Most vagyunk együtt több mint egy éve, de egyetlen pillanatát sem bántam meg:)

Szinti 22/L

2009. febr. 11. 01:37
 19/21 A kérdező kommentje:
21:30 as hozzá szóló igen pont ilyenre gondolotam, akik csak felszínesen ismerik ezt látják és nem tudják h milyen valójában, csak a szerelme és barátai
2009. febr. 11. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

3,5 éve vagyok együtt egy ilyen rossz pasival, vagy nem is tudom már pontosan, hogy írtátok. Csak azok számítanak neki, akiknek a véleményére ad. Nagyon jó ember ismerő, mert meg tudja válogatni az embereket, akikkel körül veszi magát és nem avat be mindenkit a magánéletébe. Mindenkivel beszélget, de a tudatlanokat nagyon nem bírja és hamar észre is veteti az illetővel, hogy hol is állnak egymással a ranglétrán. Kiharcolja ami kell neki, de ésszel nem erővel. Pedig 190 cm és 110 kg. Hat a látvány is. Engem mindig tisztel és nem bánt. romantikus is tud lenni. nagymamám mindig azt mondta, hogy amelyik pasi tiszteli az anyját a feleségét is fogja. Bejött.

2009. febr. 12. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!