Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a lány felületes ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány felületes ugye?

Figyelt kérdés

évfolyamtársammal kb. fél éve ismerjük egymást. Többször kérdezték kivülállók, hogy mi most járunk e vagy sem. Én akartam volna, de akkor a leányzónak barátja volt, kb. 2 éve. Aztán elváltak útjaik, és úgy gondoltam, lépek. Kb. november elején irtam neki, hogy találkoznánk e (már nem járunk egy suliba, ő dolgozik én munkát keresek). Akkor aztmondta, hogy igen persze, csak most el van havazva egy kicsit. Egy hónap után megint irtam, hogy úgy látom elfeledkeztél rólam. Nem, nem feledkezett meg, csak még mindig be van táblázva, ha meg nem akkor igyekszik németet tanulni (minden vágya a külföld). Na végre tegnap sikerült a dolog, akkor még mentegetőzött a karácsonyi, stb dolgokkal is.

Innentől kicsit furcsa dolgok kerültek felszinre. Már január óta munkanélküli, mégis február van. Nekem is lett volna más dolgom, de lemondtam - ezt tudattam is vele, reakció: "dehát találkozhattunk volna egy hétvégei napon is", mintha nálam lett volna a labda... -.-

amúgy jól éreztük magunkat tényleg, de most ez annyira nem hagy igy nyugodni. Fejemre öntöttem volna a teát legszivesebben.

Ez nem a felületesség egy formája?

2011. febr. 9. 11:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem konkrétan igy... megkérdeztem még hogy megkapta e a levelem, meg hogy lassan jön a végső vizsgám
2011. febr. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!