Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ilyen csajokkal ismerkedni?
Szóval, nem bulizós, aranyos, kedves, inkább visszafogottab csajok jönnek be nekem. Viszont vidéki vagyok, pestre járok fiu suliba, és nemigazánt uidom hogy tudnék ilyen lányokkal ismizni. Buszon nem igazán.. ismerősök által se, neten próbáltam de az se jött be.. buliba ugye nemigazán járnak ilyen csajok... a beképzelt libákból meg elegem van.(Na meg a 14éves ku*vákból.)
Ammúgy 16,5/F
Ismerkedésre bárhol van lehetőség, és bármikor ott az esély, hogy megtaláljanak. Mondjuk manapság elég nehéz, mert hülyének néznek, ha leszólítok egy srácot, hogy "mennyi az idő" vagy mérgesek lesznek, mert miattam kell leállítaniuk a zenét, ami a fülükben szól...
Szóval ez nem könnyű dolog, de hajrá ^^
És próbálj keresni egy olyan társaságot, vagy tényleg valami szakkört, ahol vegyesen vannak fiúk is, lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!