Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van velem, miért nem kívánom a csókolózást? 14/L
Megválaszoltad a saját kérdésed.Így hangzik: 14/L.
Nincs ezzel semmi probléma.Még kislány vagy.Valószínű,hogy későn érő típus vagy.Lehet csak az osztálytársaid is azért mondják,hogy kívánják,mert arcoskodni akarnak.
csak ne kúrjátok el.. elsietni se kell és rágörcsölni sem szabad...legyen érzéki, lassú. majd minden jönni fog ösztönből.
ha nem kívánod akkor ne tedd.
az első csókom nekem is fos volt 14évesen...(ilyen torokba nyelv, lekapós, gyors, hulladék)
de hát az én ízlésem lehet, hogy nem olyan mint a tiedé.. én inkább szeretem a lassú érzéki csókot mint ezt a beindult vad szart..
*persze annak is megvan a maga ideje és helye:)*
de most már öreg fejjel tudom, hogy alkalmatlan partnerrel volt az első:) vagy csak nagyon menő akart lenni, hogy egyből egy vad nyelvessel ajándékozott meg:F
23/f
szerintem is jól érzed... én is veled egykorú vagyok és pár napja belegondoltam ebbe csók dologba és kijelentettem hogy NEM!
amúgy szerintem ha nem akarsz nyelves csókot akkor adhatsz szájrapuszit vagy "nyelvetlen" csókot ami abból áll h. az ajkaitokkal "játszottok"
http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y
ezt lehet tanulmányozni:)
ne feledd az első csók (szerintem) van olyan fontos mint az első együttlét.
nyelves semmiképp ne legyen az első. az túlfűtött elsőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!