Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, más is van ugy, hogy napokkal a randi elott "megtervezi magát " a nagy napra?
Kicsit vilàgosabban: jovo hét hétfon lesz egy randim ( elso az illetovel), és szeretném, hogy a leheto legtokéletesebben nézzek ki, hogy az utolso hajszàlam is ugy àlljon ahogy kell.
Ha màs is van olyan orult mint én ( xD), szivesen vennék tanàcsokat a " hogyan legyek bombanő egy hét alatt " c. haditervhez :)
neeeee!
csak legyél saját magad, amilyen a hltköznapokban is vagy! Ha többet mutatsz egy randin, lehet sikered, de később ebből baj lehet!
Szóval csak legyél saját magad, hiszen Neked sem olyan társ kell aki nem olyannak szeret amilyen valójában vagy!
O.K.?
:)
Az természetsen nem kérdés, hogy nem magam adom,persze, én sem szeretnék olyannal randizni, aki csak egy felvett szerepet jàtszik. Lehet rosszul tettem fel a kérdést. Ugy értettem, màr ma be vagyok sozva ( mint valami kis hulyegyerek), és nagyban gondolkodom, mikt vegyek fel, milyen parfumot viseljek ami nem tul kihivo, mikor menjek kozmetikushoz stb..Nem vagyok màr kis tini, van néhàny kapcsolat mogottem, de ennél a pasinàl az elso talàlkozàskor tokéletsre akarok menni. Azaz: szeretném, hogy a leheto legàpoltabb, noiesebb kulsovel àlljak elé, bàr amilyen szerencsém van, tuti aznap jelenik meg egy pattanàsom vagy torik le a kormom...
Ja, O.K., értem, arról van szó hogy nagyon izgulsz, bocs hogy én mást értelmeztem bele... megkövetlek :)
Ha kozmetikust is beterveztél, előtte legalább 2 nappal menjél szerintem, hogy a bőröd megnyugodjon (bár lehet, hogy már megint félreértelek, és nem a mitesszerek kinyomkodására gondoltál).
Ne stresszelj, az nem tesz jót, gyakorold a pozitív kisugárzást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!