Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, más is van ugy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, más is van ugy, hogy napokkal a randi elott "megtervezi magát " a nagy napra?

Figyelt kérdés

Kicsit vilàgosabban: jovo hét hétfon lesz egy randim ( elso az illetovel), és szeretném, hogy a leheto legtokéletesebben nézzek ki, hogy az utolso hajszàlam is ugy àlljon ahogy kell.

Ha màs is van olyan orult mint én ( xD), szivesen vennék tanàcsokat a " hogyan legyek bombanő egy hét alatt " c. haditervhez :)

2009. febr. 9. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

neeeee!

csak legyél saját magad, amilyen a hltköznapokban is vagy! Ha többet mutatsz egy randin, lehet sikered, de később ebből baj lehet!

Szóval csak legyél saját magad, hiszen Neked sem olyan társ kell aki nem olyannak szeret amilyen valójában vagy!

O.K.?

2009. febr. 9. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Én is pont ilyen vagyooook!! :P Persze nem abban az értelemben, hogy a belsömet is megváltoztatom..én attol ugyanugy önmagamat adom,de nyilván ha az ember randira készül akkor azt szeretné hogy tökéletesen nézzen ki, mert végülis az első benyomás a lényeg és először mindenki a külsőt nézi...lehet hogy valaki tök rendes meg kedves, de ha hülyén néz ki akkor arra már nem lesz alkalma hogy a "belsőjét" megmutassa.Szoval én mindig összaprobálgatom a ruhákat hogy melyik áll a legjobban, aztán hozzá illő frizura,sminkből csak nagyon kevés mert én pl nem mindig sminkelek és az igazi arcomat szeresse ne a sminket!Ja meg a témákat szoktam kigondolni amiröl sokat lehet dumálni,mert a 'kínos csend'-nél nincs rosszabb! :D Jó randizást! ;)
2009. febr. 9. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:

:)

Az természetsen nem kérdés, hogy nem magam adom,persze, én sem szeretnék olyannal randizni, aki csak egy felvett szerepet jàtszik. Lehet rosszul tettem fel a kérdést. Ugy értettem, màr ma be vagyok sozva ( mint valami kis hulyegyerek), és nagyban gondolkodom, mikt vegyek fel, milyen parfumot viseljek ami nem tul kihivo, mikor menjek kozmetikushoz stb..Nem vagyok màr kis tini, van néhàny kapcsolat mogottem, de ennél a pasinàl az elso talàlkozàskor tokéletsre akarok menni. Azaz: szeretném, hogy a leheto legàpoltabb, noiesebb kulsovel àlljak elé, bàr amilyen szerencsém van, tuti aznap jelenik meg egy pattanàsom vagy torik le a kormom...

2009. febr. 9. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, O.K., értem, arról van szó hogy nagyon izgulsz, bocs hogy én mást értelmeztem bele... megkövetlek :)

Ha kozmetikust is beterveztél, előtte legalább 2 nappal menjél szerintem, hogy a bőröd megnyugodjon (bár lehet, hogy már megint félreértelek, és nem a mitesszerek kinyomkodására gondoltál).

Ne stresszelj, az nem tesz jót, gyakorold a pozitív kisugárzást! :)

2009. febr. 10. 10:21
 5/5 timido ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, hogyha úgy adódik, hogy találkozom olyannal, akinek szeretnék tetszeni, vagy csak szimplán szép akarok lenni. :) Én ilyenkor mindig ápolom az arcom, hogy ki ne alakuljon valami csuf pattanás..:) Tonikkal kenem be, ami kitisztítja a pórusokat. A hajamon meg tovább hagyom rajta egy kicsit a sampont és a balzsamot, hogy még illatosabb legyen.:) Elvégzem az általános higéniai dolgokat, és a ruhám is úgy válogatom, hogy az kiemelje azt, ami szép rajtam:) A sminkkel nem sokat törődök, ugyanúgy sminkelem ki magam, ahogy mindig, csak precízebben, és persze elmaradhatatlan a szempillaspirál!:)) Remélem tudtam valamicskét segíteni:)
2009. febr. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!