Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az aki talizna Pesten sportos (és persze rengeteg belső értékkel rendelkező: ) sráccal?
Figyelt kérdés
Biztos csak fáradt vagyok.. de a poén kedvéért.
20 éves harcművész hmmm ;)
2011. febr. 6. 22:02
122/149 A kérdező kommentje:
bár már nem számoltam, de pontlevonás is van ám :)
2011. febr. 7. 00:08
123/149 anonim válasza:
Bizony ám kell menni már aludni mert holnap gondok lesznek a felkelésel aranyosak vagytok! jó volt titeket olvasni júéjt nektek!:)
124/149 A kérdező kommentje:
wudang kungfuzom. mellette gyakorlok muay boran, aikido, karate (ezt sokáig csináltam) elemeket.
2011. febr. 7. 00:09
125/149 anonim válasza:
na az jőéjt kart lenni! Pont levonás ! na írtunk vmi rosszat?
126/149 anonim válasza:
Na jó tényleg jobb lesz ha megyek aludni már igen csak furcsán láttom a monitort!:)
127/149 A kérdező kommentje:
aki minden nap keményen hajtja magát, és mellette nem lehet eleget tanulni, bizony ilyennel is számolnia kéne.
bár úgy tűnik, a gyakorlatban (természetesen) még mindég a válaszaitokat várom..
jóéjt 25/l !
2011. febr. 7. 00:11
128/149 A kérdező kommentje:
:)) felejtsd el a pontlevonást :)
engem továbbra is az zavar, hogy a billentyűket nem látom.. :P
2011. febr. 7. 00:12
129/149 anonim válasza:
Én is jól éreztem magam veletek:) Remélem még "összefutunk" :P
Az aikidot és a karatét ki is tudtam olvasni (vastaps nekem) :)) , én csak sípcsontrúgással tudnék dicsekedni...
Szép álmokat!
20/l
130/149 anonim válasza:
Na mielőtt elmennénk, aludni ezt még megkérdezem a sportolást hobbi szinten csinálod vagy versenyszerüen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!