Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az aki talizna Pesten sportos (és persze rengeteg belső értékkel rendelkező: ) sráccal?
Figyelt kérdés
Biztos csak fáradt vagyok.. de a poén kedvéért.
20 éves harcművész hmmm ;)
2011. febr. 6. 22:02
101/149 A kérdező kommentje:
nekem pont most alakul hogyan nem fogok dolgozni.. ebben a szemeszterben.
vizsgák eredménye, edzésem.. de mondjuk míg itthon lakom, megtehetem. és nagyon erősen összpontosítok a jó oldalra.
2011. febr. 6. 23:49
102/149 anonim válasza:
És veled mi a helyzet sportos, rengeteg belső értékkel rendelkező harcművész pesti fiú? hmmm...
20/l
103/149 anonim válasza:
Sajnos néha azt is kell nézzni ! :)Majd ha oda kerülsz kedves harmüvész úr majd megtudod!P
104/149 A kérdező kommentje:
azt hiszem, megelőztelek 20 éves lány, aki ma nem volt szalonképes :)
2011. febr. 6. 23:50
105/149 anonim válasza:
20 éves leányzó te dolgozol vagy tanulsz még?
106/149 A kérdező kommentje:
25/l
akkor rögtön felvillantanám az egyik értékes belső tulajdonságot. intelligens vagyok, sajnos eléggé ahhoz, hogy megfelelő tájékozottság alapján, legyen rálátásom, a rosszabb nézőpontra. :(
2011. febr. 6. 23:52
107/149 anonim válasza:
Hogy a cica rúgja meg:))
És a jó oldal alatt a Gyakorikérdések.hu-t érted?:)))
20/l
108/149 A kérdező kommentje:
20/l írta, hogy főállásban adót csal, amúgy tanul, nyaranta pedig tisztességes munka után néz :)
2011. febr. 6. 23:53
109/149 anonim válasza:
Még tanulok, még tanulok :) Ez az év s még 2 hátra van...
20/l
110/149 anonim válasza:
Nos érezd magad megdicsérve azt nekem is sikerült észre vennem hogy, nem vmi buta fiucska vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!