Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel bírod hódítani (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel bírod hódítani (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

találkoztam egy lánnyal és elégé félénk...nem volt még kapcsolatban,ahogy én se!!!jókat beszélek vele de nem tudom mit mongyak neki hogy megtörjem és közelegyen hozzám!

nem akkarok rámászni de már nehezen birom ki...mivel birnám kifejezni hogy teccik nekem??

2011. febr. 6. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

aranyszabály: ne csak folyton dicsérd, hanem negatív bókot is tolj neki.

pl.:

milyen szép ez a fölső rajtad, csak az a baj hogy fos színű.

a karkötődet, miért a füleden hordod?

nem kérsz valamit inni? menj vegyél magadnak.

lyukas a cipőd he, nem kenyér az hogy vágni kell.(ahol ki van vagva a labujjaknal)

es vannak gyengebb, meg erősebb negativ bokok, ezt neked kell latni hogy mit "visel" el. Termszetesen a bokok utan, rohogd el magad. Teljesen idiotanak fog nezni, de ez nem baj!

2011. febr. 6. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Az elöttem lévőre ne hallgass!!!Ez max csak a kis ribiknél talán bejön de másnál nem!!!

Szegény kis csávó!!!Sajnálom hogy nem találkoztál még igazi Nő-vel!!!

Üdv!

2011. febr. 6. 20:32
 13/16 A kérdező kommentje:

hát érdekes mert nekem még nem volt kapcsolatom és nem tom miko midnke van az ideje!!

a bok hát azt tudom hogy nem szerti ha sértegetik de nem is birnák ilyen rosz bokokat mondani neki...sokan mondták ugybeszéljek vele mint egy barátal de be is vált de haverként tekint rám:(

amikor szemezek vele és amikor egymás szemébe nézünk és elforditsa a szemét az mit jelenthet???

2011. febr. 6. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:

2032

hát ez akkor érdekes. én 15-25 éves(csak es kizarolag normalis) csajokkal más más helyeken ezt is tolom, es ez mindig bejon. van amelyik elmosolyodik, van hogy rohog mint egy lo. De tudtommal az kell, hogy boldogak, es felszabadultak legyenek a lanyok a tarsasagunkban. Kivancsian varom a te mondanivalod, mi mast csinaljon akkor.

(amit legirtam egy konyvben olvastam amugy)

2011. febr. 6. 20:40
 15/16 A kérdező kommentje:

hát figyi...tom hogy nem szabd nagyon sok pozitiv bokot adni mert akkor olyan hülyének tart ha folyton mondogatod hogy szép vagy meg stb....kell egy kis változás is!!!

am kösz

2011. febr. 6. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Elösször is minden nő szereti ha fényesre polírozod a seggét!!!És még azt is szeretik mikor a tenyerünkön hordozzuk őket!!!Nos ennek is megvannak a trükkjei!!!Az első időkben kell keményen lapáltolnod ,hogy tied legyen a kiszemelt áldozat!Miután hozzájutottál a mézesbögrédhez utána azon kell hogy legyél hogy megtartsad!Itt már figyelhetsz arra hogy ne kényeztesd el mert akkor hamar megunnak és dobnak és akkor micimackó nem lessz boldog!XD

megszerezni könnyű a nőket!megtartani az már művészet!!!XD

Hidd el nekem ,mert 25évnyi tapasztalat beszél belőlem!!!

Sok sikert!

2011. febr. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!