Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ez alapján dönteni? Minden a külső?
3 hete együtt vagyok egy csajjal , kinézetre átlagos , de elég kedves , ezért úgyvoltam vele ,hogy megpróbálom.
Tegnap láttam , hogy a mellei eléggé lógnak , meg mindkét kezén van valami égés féle seb , ami évek óta ottvan, az az igaszság , hogy elgondolkodtam ,hogy ezeket az apróbb "esztétikai hibákat eltudnám e nézni ? .. Egyébként nagyon aranyos , kedves stb , szóval azzal nincs gond .
Help .. vélemény ?
Ja én 23 , ő 21
Én pl. olyan vagyok, h. engem zavarnak dolgok,de csak azért mert ha rajtam lenen akkor zavarna(pl. egy szemölcs stb.)Volt egy barátom,akinek volt egy nagy szemölcs a hónajánál.Próbáltam vele nem foglalkozni és nem nézni,na meg nagyon tetszett ettől függetlenül és bele tudtam szeretni,de amikor már az érzések elhalványultak,akkor már undorodtam a szemölcsétől.A mostani barátomnak a karján van égésis érülés,de az olyan mintha kicsit sötétebb lenen a bőre, szóval nem túl feltünő, így nem zavar,mert rajtam se zavarna ha lenne.
Nem minden a külső, főleg a lógó mell,mert idővel minden lánynak lógni, fog,de ha már most zavar,akkor így nem is fogsz bele szeretni.Nem minden a külső,de tény h. csak úgy fogsz bele szeretni ha te magad szépnek létod úgy ahogy vagy,lehet valakinek ő szép,de ezek szerint neked így nem tetszik.Viszont lehet valaki nagyon szép, ha természetileg nem vagytok egy hullámhosszon, akkor ugyan az van.Várj egy kicsit,de ha nagyon zavar,akkor sose fogsz bele szeretni, de még 1-2 hetet várj.Ritka aki első látásra szerelmes lesz.
Csak ovatosan,mert lehet ő már szeret.A lényeg h. ne ígérj fűt-fát, légy őszinte h. nem igérsz semmit,te megpróbálod,de ha nem megy akkor keresned kell mást.26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!