Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú sose mondhatja ki hogy szeretne járni egy lánnyal? (bővebben lentebb. )
Sosem a szöveggel van a baj, hanem azzal aki mondja!
Jópasi szájából minden jól hangzik.
Csajozós duma nincs, ezt kéne felfogni már.
hát én úgy vagyok ezzel, ha egy olyan fiú mondja ezt nekem, akit csak barátként kezelek, vagy nem szeretnék tőle semmit, akkor biztos, hogy nemet fogok mondani... de ha az a fiú mondja aki tetszik, akkor nem ilyedek meg...
amugy meg szeretem ha valaki bátran ki mondja, hogy mit szeretne, még ha nem is tesztik az a valaki
Uff ez komoly??!!
Én meg mindig azt kérdezem: "Istenem, miért nem lettem fiú, hogy ha tetszik valaki, odamehetnék, és megmondhatnám..."
Én lány létemre, úgy érzem, ez a fiúk kiváltsága, hogy szerelmet valljanak... van egy fiú, akit nagyon szeretek, és fél éve várom, hogy odajöjjön...Nem, hogy nem venném nyomulásnak, de komolyan mondom, az lenne eddigi életem legszebb napja :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!