Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért alapján döntitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért alapján döntitek el hogy bejön-e egy srác?

Figyelt kérdés
Én itt elsősorban arra gondolok, hogy a sovány/"kigyúrt" témát hogy kezelitek. Miért tetszik jobban sok lánynak a sovány alkat? A kigyúrtakat hogy definiáljátok? Mi számít kigyúrtak, és hol a határ? Köszi a válaszokat, és persze minden normális válaszolónak megy a +.
2011. febr. 4. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, de elég értelmetlen kérdés. Te mi alapján döntöd el, hogy tetszik-e egy lány?
2011. febr. 4. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
először talán írd le rendesen mert sok ember nem szereti ha nincs jól megfogalmazva a kérdés. de én nem tartozok ezek közé. am h a kérdésre is válaszoljak..a legjobb az ha kigyúrt vagy és minnél jobban. ha most épp a test alkatra kérdeztél rá.am ha bejössz egy csajnak akk pár kiló felesleg belefér sztem.
2011. febr. 4. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Elsősorban a kisugárzás ami a fontos. Tőlem lehet vékony, meg husisabb is, de a kigyúrtat nem szeretem. Jelenleg is egy mackósabb párom van és imádom átölelni, érezni, hogy körbefog, és jó, hogy nem érzem a bordáit. Lehessen vele beszélgetni, nevessen velem, legyen értelmes, okos, figyelmes, tisztelettudó. Ilyesmi. A kinézet nem minden. 24L
2011. febr. 4. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Első benyomás is számít persze, ami a külsőd alapján történik. Viszont szerintem sokkal fontosabb, hogy te magad milyen vagy, belsőleg. Egy lány/nő pl. szereti, ha a fiú/férfi meg tudja nevettetni.

De ha már téged konkrétan az érdekel mennyire légy kigyúrt. Ez is változó, ki hogyan szereti. Van aki úgy van vele, hogy azért meg tudjon védeni, ha kell, de ne legyen izompacsirta (pl. én ide tartozom). Számomra a testépítős változatok már undorítóak, kiráz tőlük a hideg. Valakienk meg pont ez jön be.

Szóval ismerd meg a lányt, akinek tetszeni akarsz, hogy amúgy bejössz e neki, és ő melyik változazra bukik inkább. De ez még nem garancia, hogy téged választ, ha mondjuk más is betoppan a képbe.

2011. febr. 4. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
én sem szeretem a kigyúrt srácokat,sőt.fojj.inkább legyen husis nyaminyami.és nagyonnagyon vicces.én odavagyok a bolond srácokért,és ha megtud nevettetni az hűű:) 20/L
2011. febr. 4. 18:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, hogy megtudjam mennyire gyúrjam ki magam. Igaz járok rendszeresen edzeni. Engem inkább az érdekelne kifejezetten, hogy miért jó egyik-másik alkat. Miért jó, ha a srác csont sovány, miért jó ha kicsit mackós, és miért jó ha kigyúrt. És persze miért nem jó :D És az a lányok figyelembe veszik-e egy "kigyúrt" srácnál hogy szálkás, vagy pufi. (Gyors példa: egyik ismerősöm elkezdték isteníteni a csajok hogy milyen kigyúrt lett, holott átlagos volt csak szálkás, én 2x akkora vagyok, csak nem vagyok szálkás, engem mégsem tart senki kigyúrtnak(igaz nem is vagyok :] ) Szóval az érdekel kinek miért jönnek be a különböző fazonok :) (Arról, hogy hogy akarok kinézni határozott álláspontom van. Én nem divatból edzek, szimplán tetszeni akarok magamnak.)
2011. febr. 4. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem szeretem a kigyúrt pasikat, semmilyen szinten. Hogy is fogalmazzak... inkább ijesztőek mint szépek. Bőven elég ha egy pasi sportol, tehát nem puhány, de ennyi, több nem kell.
2011. febr. 4. 19:20
 8/10 anonim válasza:
52%
ne legyen kigyúrt,nem akarok egy izomaggyal járni:) az sem jó ha csontsovány mert akkor nem lehet hozzábújni,ezért szeretem a mackósabb fiúkat:)
2011. febr. 4. 19:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Az előző kettő hölgynek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mentek a +ok :) Annyit még kérhetek hogy kort írjatok? :) Köszönöm mindenkinek :)
2011. febr. 4. 21:03
 10/10 Mentifantezsvér ***** válasza:
hát én személy szerint nem szeretem a soványakat :D a kigyúrtakkal ellen sincs semmi kifogásom de a legjobb a kettő közt :D
2011. febr. 4. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!