Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyek randizni 1 16 éves nőt?
Figyelt kérdés
Valamilyen jó helyet tudnátok mondani, ahova úgy belehet ülni és beszélgetni?
15/F
2011. febr. 1. 22:44
1/12 anonim válasza:
Pizzéria, pláza, kávézó, stb
De szerintem inkább ne üljetek be sehova, hanem sétáljatok.
3/12 anonim válasza:
zsigmond király főiskola előadásai
4/12 anonim válasza:
cukrászdát ?:D könnyű szerkezetest vagy vasbeton ? cserép tetőset ? nyereg vagy fél nyereg?
1.: 16 éves nő nem létezik az lány :D kislány :D hm ha romantikus lélek akkor tavasszal padon :D [1ik ismi valamiért rá van cuppanva a padra XD]
19F
5/12 anonim válasza:
vidd a 16 éves asszonyt moziba:D
7/12 anonim válasza:
Csak moziba ne vidd,oda lehet menni haverral,semmi értelme,hogy a filmet bámuld,mikor a lányra vagy kíváncsi.
Egy séta szerintem is jó ötlet(:
8/12 anonim válasza:
Szerintem is cukrászdába menj vele.
Ilyen hidegben a séta felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!