Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Paksiak! Hova vigyek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paksiak! Hova vigyek el egy lányt randizni? 15/F

Figyelt kérdés

Igazából nem randi lenne hanem meg akarom hódítani a barátzónából akarom a kapcsolatunkat kizökkenteni :)

Előre is köszönöm :)

2011. ápr. 3. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Az atomerőműbe!
2011. ápr. 3. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Légyszi normálisan kérdeztem akk olyan választ is várok :)
2011. ápr. 3. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Parkba sétálni...
2011. ápr. 3. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Annyira tudtam hogy valamelyik értelmiségi benyögi az atomerőművet...

"Igazából nem randi lenne hanem meg akarom hódítani a barátzónából akarom a kapcsolatunkat kizökkenteni :)"

Akkor bizony hívjad randira. Így kerekperec mondd meg neki hogy szeretnéd randira hívni. Nem érdemes kerülgetni a forró kását, ha nem mondod ki hogy mit szeretnél akkor soha az életben nem mozdulsz ki a barátzónából. A pasija akarsz lenni nem pedig a legjobb barátnője.

Benne van a pakliban hogy nemet mond a randira, akkor viszont mást kell keresni.

2011. ápr. 3. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:

"szeretnék randizni veled."

aztán tereld oda a dolgot, hogy van-e olyan hely, amit szeret, ahová szeretne menni. és menjetek oda. jó az idő, ilyenkor egy fagyi meg egy séta se rossz üzlet. :D

2011. ápr. 3. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
gesztenyesor,séta azt csá
2011. ápr. 3. 20:25
 7/10 Marci14 ***** válasza:
jaja ha barátzónaból akarsz kimászni valahogy, akkor mondd meg neki, hogy randira hívod, de azért ne legyél annyira nyálas, hogy megkérdezed hova menjünk meg ilyenek, mert akkor ne lepődj meg, ha a barátzónában vagy.
2011. ápr. 3. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok paksi,egyszer egy hetet töltöttem ott,de az én abszolút favorit helyem a gesztenyesor.gyönyörű.
2011. ápr. 3. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Hova tüntek a válaszaim?????
2011. ápr. 4. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én biz felvinném motorral a Sánc-hegyre, a bánya fölé megnézi a kilátást. Vagy a Gárdonyi-kilátóba.
2012. júl. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!