Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire buknak a szép lányok?
Szia Dani!
Pasizni nem akarsz-e?
magányos 24 f
Szia Dani, szerintem jól hangzik..
Ha látja a csajszi hogy nem érdekel téged ö mit gondol rólad, (persze ez lehet rossz is, egy bizonyos pontnál gondolom rossz ha nem mutatod hogy igenis érdekel hogy tetszel e neki). Szóval, ha önmagad vagy, mindenkivel, nem csak vele beszélsz, én se vagyok tapasztalt a lányok körében, nem szoktam bulizni, de akkor mikor majdnem össze jöttem egy csajjal, az akkor volt, mikor nem is vele beszéltem, hanem mindenkivel körülöttem, vicelödtem hülyéskedtem, persze néha oda néztem hozzá, de utána rajtam volt majdnem elkezdtem spárolni is vele, csak buta mint voltam nem csináltam.
a legelső kommentelőre nem mondok semmit, elég lesújtó véleményem van a homárokról
a többieknek köszi a válaszokat, önbizalomnövelő
válaszoljatok még minél többen :)
jól teszed, ezt így kell. a normális csajok nem a márkás trendy bu_zis cuccokra buknak, hanem az egyéniségre. azokat, akiknek meg a márka meg a "helyesség" számít csak, előbb-utóbb megtanulod őket is a saját akaratod szerint rángatni, hidd el, őket a legkönnyebb ;) persze ezek a tipikus egyéjszakás csajok.
de ha barátnőt akarsz, mindenképp add önmagad, még ha kicsit bénázós is vagy, lényeg
hogy határozott légy.
meg kell nekik mondani mit akarnak :D
25/F
Most minden ismerősöm, aki látja ezt, azt fogja hinni, hogy én írtam ki a kérdést :D
Én is pont ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!