Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány vagy jó csaj? Melyikre buknak inkább a pasik? Illetve melyik kat. Mit is takar pontosan? (20-25 évesen)
Szerintem pont ez a különbség. Az én besorolásomban a szép csaj csak ennyi - Szép - ez persze nem zárja ki hogy mellette jó csaj is legyen.
Jó csaj az aki elég jól néz ki ahhoz, hogy már tetszen, és emellé van egy olyan személyisége ami bejön... Ahogy a külső szépség fogalma is változik emberről emberre, ez a belső szépség szintúgy.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy egy nő lehet szép, ha mellette olyan buta mint a tök, akkor nem kérem hosszú távra. Sőt ha még szép és okos is, lehet egy kiállhatatlan hárpia. Akkor sem. HA meg szép, okos és ki is lehet jönni vele, akkor jó csaj.
Van csomó olyan is hogy szép csaj és jó csaj egyben.De szerintem a szép csajra aztmondják hogy jó csaj.
Ja és a szép lányok szinte mind okosak és értelmesek.
Csak azok mondják rájuk hogy üresfejűek akik rondának
és nyominak születtek,és irigyek a szép nőkre.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!