Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nem nézki olyan jól. de mégis szerelmese vagyok belé!!Hogy lehet??Pedig nem igazán tetszik.Msn-en szoktunk beszélni sokat.2009. febr. 7. 12:31
1/5 anonim válasza:
Mért szerinted csak a "jó pasikba" lehetsz szerelmes.Valószínűleg nem a külső fogott meg hanem a belső
2/5 anonim válasza:
Sokkal jobban számít hogy az a fiú, vicces legyen, megértő , hűséges legyen és a legfontosabb hogy olyannak szeressen amilyen vagy.
3/5 anonim válasza:
sajnos sok ilyen van, csak bele ne betegedj! mert az veszélyes nagyon az egészségedre mehet!! vigyázzz
ha teheted menny el pcihologushoz, aki segit!!mert komoly össze omlásod jöhet ebből. ha már végkép nem jön össze hagyd azt a pasit mert borzaszto olyat szeretni aki téged nem szeret!!!!!
4/5 anonim válasza:
A szerelem az egy biológiai folyamat és bárkivel megeshet, bármiért. A másik meg h. szerintem nem is vagy belé szerelmes, csak egy fiúra van szükséged :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..Az utolsó válaszólon elgondolkodok.
2009. febr. 7. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!