Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden helyes és" szép" fiú bunkó és nagyképű?
Figyelt kérdés
Van értelme ilyen srácba energiát fektetni? Az ilyeneknek csak hasonszőrű csaj kell ?
(egy átlagos lány)
2011. jan. 31. 19:23
11/17 anonim válasza:
én a címnek az ellentettje vagyok, de így sem jó.
12/17 anonim válasza:
A leghelyesebb srác, akit ismerek, egy tündér. De tényleg. Nagyon okos, nagyon helyes, nagyon kedves és nagyon foglalt...
14/17 Mentifantezsvér válasza:
Én ismerek olyat aki helyes nembunkó sőt aranyos és nemsi foglalt...de sajnos rohadt messzire költöztünk tőle :(
15/17 anonim válasza:
Én is helyes vagyok(elvileg xD) de nem vagyok bunkó meg ilyenek, de még nem volt barátnőm mert kicsti válogatós vagyok :DD Vagy inkább kevés lány tetszik annyira :)
16/17 anonim válasza:
A normális, átlagos pasikat meg észre sem veszitek... Úgyhogy ne sírjon a szátok.
17/17 anonim válasza:
szerintem nem...
az én barátom szerintem helyes, meg szép,mások véleménye meg egyáltalán nem érdekel:)
de igazából erre van egy idézet:
"a külső, ami megfog, a belső ami megtart"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!