Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem ilyen esetben?!
Adott egy 19 éves elég népszerű srác... Külföldön van most, május végén fog hazajönni.. Már ismerjük egymást 2-3 éve,de úgy december közepe óta kezdtünk jóba lenni,és msn-en,facebook-on beszélgetni.. Azóta már olyan szintre lépett a kapcsolatunk,hogy mindent megtudtunk egymásról, és alig várjuk,hogy találkozzunk, mikor hazaér..
Viszont! Úgy vettem észre, borzasztóan népszerű a lányok körében,tehát a normális lányoktól kezdve a 15 éves ribancok is írogatnak neki... A beszélgetésekben viszont egyértelműen látom rajta,hogy piszkosul kíváncsi rám..
Annyi lenne a kérdésem,hogy mivel lehet megfogni,hogy tényleg komolyan engem akarjon..?
Előre szögezzük le, én nem tartozom a rajongó táborába, nem like-olom minden képét és nem írok alá olyan jellegű szövegeket,mint hogy : Nadon cúkórborsócska vagy djága,ez megtoldva 6000 szívecskével...
Teljesen normális,értelmes lánynak tartom magam.. de úgy érzem,kell még valami plussz, hogy összejöjjön ez az egész..
Ötletek?
18/L
Ja igen, konkrétan pedig: ne add ki magad, légy titokzatos és ne légy könnyen kapható. A férfiak vadászösztöne olyan dolog, amit könnyű ellenük fordítani úgymond :)
30/F
szia (:
én 15 éves vagyok de adok egy tippet :D
szerintem beszélgessetek nagyon sokat, ismerkedjetek, és amikor lehet találkozzatok (: kezdeményezz :D te is érdeklődj utána h mik a kedvencei stb..:) nálam bevált :éé
sok szerencsét (:
Legyél szexis, de ne k*rvás.
Legyél abszolút nőies: Szoknya, tűsarok. Beszélgessetek sokat, kacérkodj kicsit, de ne nyílj meg teljesen. Legyél titokzatos. Ő akarjon téged!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!