Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiu. De hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiu. De hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés
A helyzet:nem ismerem csak látásból de már elég sokat tudok róla másoktól.De nem tudom hogy közeledjek, sokszor szemezünk.Egyszer megláttuk egymást és a haverja oldalba bökte :)nem tudom ez a fiuknál pontosan mit jelent.És most lesz egy buli ahova szeretném ha eljönne de még soha sem láttam buliban szoval magától nem fog eljönni.Mit mondhatnék elöször neki?(még nem beszéltünk soha)Ő egy évvel idösebb.
2009. febr. 6. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj oda:

"Szia gondolom észre vetted már hogy gyakran találkozik a tekintetünk és szóval arra gondoltam lenne-e kedved eljönni ebbe a buliba?"

egyébként kor?

2009. febr. 6. 19:51
 2/2 A kérdező kommentje:

13 vok most leszek 14

a fiu meg most 14

2009. febr. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!