Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már teljesen reménytelennek találták, hogy találjanak valakit maguknak azok, hogy találtak valakit? 17/F
Én reménytelennek találtam aztán egyszer csak összeakadtam egy ismerősömmel, meg a haverjaival a városban és mondták, hogy minek megyek még haza, csatlakozzak hozzájuk.. Elmászkáltunk még egy darabig a városban és közben a társaságban kiszúrtam magamnak egy fiút..Utána összejöttünk és már 3 éve együtt vagyunk..
Tehát én egyáltalán nem erőltettem a dolgot..Egyszer csak az "utamba sodorta" a sors..
17 évesen ráérsz még bőven, tudom uncsi duma, de így van, nem maradtál le semmiről.
és igaz az is hogy akkor fog jönni valaki amikor legkevésbé számítasz rá. nem kell görcsösen keresgélni. csak járj el ide-oda rendezvényekre, akárhova ami érdekel, sétálj a városban, más is szokott.
mondjuk én interneten, egy közösségi oldalon találtam meg azt akivel az egész életemet leélném. azaz előnye a netes ismerkedésnek hogy jobban meg lehet ismerni a másikat, mert könnyebb leírni dolgokat, mint kimondani.
persze hátránya hogyha találkoztok és rájössz nem egészen olyan mint a képeken, mer az mindig csalóka kicsit, főleg hogy mindenki retusálja manapság. de a külső nem hiszem hogy ennyire számítana..
Pont ugyan így vagyok én is:) Eldöntöttem hogy nem stresszelek ezen, majd lesz valami. Neked is ezt tudom tanácsolni. Neked még könnyebb Budapesten, mert sok hely van, ahol jó pofa lányokkal lehet megismerkedni, akik nem p.csák, és nem isznak annyit mint az apjuk. Majd csak bukkansz valakire. :) Sok sikert!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!