Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén: duci csajoknak csak nyomi pasik járnak?
Jó, magam se tudom pontosan mit értettem nyomin...Utolsó, nem kell megsértődni,lehet te nem vagy nyomi...??? Nem ismerlek!!!!!!!!!
és a konyhás néni hasonlat meg nagyon kemény volt...amit belinkeltem,neked az olyan?mint 1 malac?????
Ne haragudj, amit először linkeltél pont jó alkat. A másodikon már elég betegesen sovány lányok vannak.
Amúgy én 100 kilós (tehén) vagyok, de egy isteni párom van, mind külsőleg, mind belsőleg, immáron 5 éve.
21/L
Semmi baj az alakoddal sőt, hidd el valakinek ez jobban bejön mint aki csont vékony. Én is ezek közé tartozom :)
16/f
Ha úgy nézel ki, mint a lila ruhás lány, akkor egyáltalán nem vagy duci, sőt, én ilyen lányra vágyom, nem kövér, nem sovány, de van rajta mi fogni. :)
20/F
Szerintem nem vagy duci, nekem inkább az oylan lányok jönnek be mint akiken van fogni valamit, minthogy egy sovány 150cm magas "kislány". ;)
01-30 16:12 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!