Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne értelmes lányokkal ismerkedni?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:43
erre akartam kilyukadni csak nem jött össze :D:)
13:43-as vagyok. Szerintem rád teljesen érvényesül a "vonzás-törvénye". Ez azt jelenti, hogy amin folyton jár az eszed, azon gondolkozol..az is fog rád találni.
Gondolkodj pozitívan. A szemed előtt ne az ilyen lányok lebegjenek, hanem az a cél, hogy egy normális lányt találj magadnak. REmélem érted. Ha nem, nézd meg a Titok c. filmet.
Iratkozz be egy fősulira, egyetemre, járj könyvtárba, múzeumba...mit tudom én. Egyébként manapság egyre nehezebb olyan embert találni, aki nem felszínes. Sajnos.
20/L
A válasz megírásának időpontja: ma 13:57
hm érdekes gondolat, köszönöm a tanácsot igyekszem megfogadni, kiváncsi vagyok működik e :), és a lány aki neten ismerkedett (nem szándékosan): én is így vagyok/voltam ezzel, de valahogy mindig kiderült, hogy csak kihasználtak vagy ilyesmi.. szóval később derültek ki róluk az igazság
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00
most vagyok végzős egy középiskolában, szóval ez hamarosan be fog következni :). Megpróbálok majd bulikba és ahogy írtad könyvtárakba menni, hátha ott akadok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!