Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki már régóta tetszik nekem. Mit mondjak neki? Ma este találkozunk, mit csináljak?
Nos a helyzet az hogy van egy lány aki már régóta tetszik nekem és már többször is elhatároztam hogy bevallom neki hogy mit szeretem. Hetente 2-3x találkozunk és már nagyon régóta ismerem(4-5 éve) régen csak barátok voltunk de pár hónapja megtetszett. Amiben segítségeteket kérném az az hogy tegnap beszéltem vele msnen és éreztem a válaszain hogy valami baja van. Lérdeztem hogy mi az és azt mondta hogy az hogy folyton megbánt másokat az érzéseivel amikről pedig nem ő tehet. Kérdeztem hogy miből gondolja ezt és mondta két barátnője nevét akiket megkértem hogy próbáljanak kérdezősködni nála hogy mit gondol rólam stb. Megnyugtattam hogy szerintem feleslegesen aggódik emiatt mert azért fog szerintem senki megsértődni hogy nem őt szereti hanem mást. Megkérdeztem hogy tudja-e hogy ki lehet az erre mondta hogy fogalma sincs, majd kb 2perc múlva kibökte hogy tudja. Ma találkozok vele és szeretnék beszélni vele de nem tudom hogy mit mondjak neki. :S
Köszi előre is a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!