Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rendes csajok?
akkor valamit félreértelmezel, mert nem cigánykodásról volt szó. csak arról, hogy aki teper, papucsoskodik, abban nehéz meglátni a férfit.
a férfi legyen magabiztos, ép személyiségű. mellette természetesen szeressen és tiszteljen.
adtam esélyt többször is ilyen tipikus jófiúknak, de idővel mindig ellaposodott, csúf szóval élve unalmasak.
akkor még te sem érted a differenciát :)
ha egy pasi szivat, vagy direktbe bunkó, akkor otthagyom a pics.ba. legyen karakán, legyen önálló. ez nem jelenti azt, hogy bunkó, vagy átverne. együtt élek egy ilyen emberrel, semmi feszültség nincs köztünk, veszekedés is csak félévente. nem szokott megalázni, nem szokott bántani. tisztel és érezteti, hogy szüksége van rám, de nem keresi állandóan a kompromisszumokat, nem ajnároz, nincsenek rózsaszín cukormázas nagyjelenetek, és nem is féltékenykedik.
no, remélem így érthető :)
igen. a csajoknak mindig az kell ami elérhetetlen.
erről ennyit.
Ha k*nyalod a s*ggüket, megszokják, és tényleg uncsi lesz egy idő után, hogy minden simán megy.
a tahókkal meg az van, hogy sosem tudják őket kiismerni, és egyfajta célnak tartják maguk előtt, hogy kiismerjék, ill megtartsák őket.
Jelen :) (bár ez egy kicsit egoista volt...)
Sokan vannak, csak általában nehéz megtalálni őket, mert nem járnak discoba, buliba stb.
18/L
ma 12:58
ja de nem ugyanarról beszélünk, amit te leirtál az egy normális ember leirása, semmi extra...de én meg nem erről beszéltem, hanem amikor a leggyökerebb primitív egyéneknek van a legtöbb "rajongója", nem tudom felfogni mi vonz egy lányt egy olyan idiótához aki a buszon hangosan mobilon hallgatja a zenét, trágárkodik, alányúl nyilvánosan, és akkor mégis odavannak érte, na én ezt nevezem cigánykodásnak és ennek nagyon nagy divatja van mostanában (vagy csak én botlok mindig ilyen defektes közösségekbe???)
re: 21:40nek
szerencsére nem sok ilyen "cigánykodó" embert ismerek, de az elmondottak alapján osztom az értetlenséged. nem ezt értem rosszfiú alatt, és senkit sem bátorítanék ilyen viselkedésre.
nehéz ezt definiálni, de pusztán az a tény, hogy egy fiú "rendes", az kevés. de ezt már a "jófiú" résznél kifejtettem.
ja, és ezt kifelejtettem korábban - ha már egyszer a kérdésre is illene válaszolni :D - keresés. hobbi! van-e hobbid, szenvedélyed? bármi is legyen az... fotózás, repülőgép-modellezés, urambocsá szerepjátékozás, ha ebben a körben kezdesz el mozogni, lehet, hogy nagyobb eséllyel találsz hozzád illő lányt. vagy ha mást nem is, hát barátokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!