Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még rendes csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rendes csajok?

Figyelt kérdés
Túl sokat csalódtam már a csajokban. Léteznek egyáltalán rendes csajok? Hol találnék olyat?
2011. jan. 30. 05:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
persze. engem is kevéssé érdekel a külső. én meg pont azt kérdezem hogy léteznek-e rendes pasik... mondjuk már feladtam.
2011. jan. 30. 08:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jan. 30. 09:03
 13/28 anonim ***** válasza:

Én már feltettem ugyanezt a kérdést:) :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. jan. 30. 09:13
 14/28 anonim ***** válasza:
Pont a minap beszéltem egy nagyon kedves lánnyal. Van barátja, nekem is barátnőm, de teljes mértékben megértjük egymást. Vicces, van humorérzéke, nem cigizik, nem iszik, szeret tanulni, és gyönyörű szép. Úgyhogy NE azokkal álljatok le, akik csak az élvezetért csinálják, és másnap már ki is kosaraztak benneteket. Ha egy rendes lánnyal találkozol, hidd el sokkal jobb lesz minden.
2011. jan. 30. 09:49
 15/28 anonim ***** válasza:
8:59 Ha tényleg nem a külső érdekelne, akkor találnál rendes pasit. Itt vok pl én: mindig normálisan viselkedek a lányokkal, mégse kellek senkinek a külsőm miatt.
2011. jan. 30. 10:43
 16/28 anonim ***** válasza:

nincsenek.

ez a szomorú valóság.

Az összes nő l*szarja a te problémáidat, elvárja, hogy te fizess neki szinte mindig (évente 2 szer felajánlja hogy fizet, és azt hiszi ezzel egálba vagytok típus is ide tartozik), folyton neked kell meghallgatnod őket a te bajod, témád, mindig másodrendű.

Elvárja hogy vigasztald meg mikor szomorú, de mikor neked van rossz napod egyáltalán nemérdekli és randizni akar, miközben neked emberek közé nincs kedved menni....

De hát ez van. Se velük se nélkülük, ha van nőm az a baj, és mindig csak szidom, hameg nincs, akkor az, hogy mé nincs....:D

Sokan mondják, hogy inkább nővel legyenek mint egyedül, de ilyenkor válaszolom azt, hogy várjá azé még ezzel...

2011. jan. 30. 11:02
 17/28 anonim ***** válasza:
tovább kell látni a tökéletes külsőnél, és akkor lesz. keresni kell, mert anélkül kizárt, hogy találnál bárkit is.
2011. jan. 30. 11:42
 18/28 A kérdező kommentje:
A kereséssel nincs gond, nem az a fajta vagyok, aki azt hiszi, hogy a monitor mögött tespedve találja meg élete szerelmét. És nem is az a gond, hogy a csajnak vannak elvárásai. Legyenek, várja el, hogy lovagias, udvarias, rendes legyek vele. A gond az, hogy akikkel eddig jártam, pont ezeket a tulajdonságokat nem becsülték, nem tartották semmire, egyszerűen nem lehetett őket társnak mondani. És szoktam alternatív helyen csajozni, nem csak diszkókban. De lehet, velem van a baj.
2011. jan. 30. 11:46
 19/28 anonim ***** válasza:

"Hogy miért a rosszfiúk kellenek a nőknek? A rosszfiú erősnek tűnik, a jófiúról meg messziről virít a lúzerség. Überkedves, megpróbálja kitalálni a nő gondolatait, lesi a kívánságait és próbálja teljesíteni azokat, még mielőtt a nő kimondja, soha nem mond ellent, próbál minél több közös érdeklődési pontot találni, azt hiszi, ha ő mindent megtesz a nőért, cserébe bejuthat a lábai közé. Ha ezt csinálja valaki, az nem vonzónak, hanem gyengének fog tűnni a nő szemében, papucsnak, amin taposni lehet, aki taposható, az nem tiszteletreméltó, aki nem méltó a nő tiszteletére, azzal nem fog b.szni. A rosszfiú leszarja a nőt, saját magával van elfoglalva, emiatt erősnek tűnik, tehát férfi a talpán. A nők szerint...

A jófiúk attól jófiúk hogy az egész életük hallgatólagos egyezményeken alapszik. Tulajdonképpen az egész életük egy nagy-nagy hallgatólagos egyezmény.

"Leplezzük, hogy mit akarunk. Félünk kimondani. Ha kevés szükségletünk van, az erény."

..Meg a többi jófiúkra jellemző gondolkodásmód.

"Jónak lenni hogy minél több ember elfogadjon."

Ahelyett, hogy egy erős ember benyomását keltenék, akiben egy nő ösztönösen meg merne bízni."

ezt egy férfi tollából loptam, ő maga egyébként a rosszfiú kategóriába tartozik, bár azért nem a "leszarja a nőt" típus. lényeg a lényeg: magabiztosság, ép személyiség, kisugárzás. pusztán azzal, hogy papucs leszel, és nagyon erőlködsz nem fogsz tudni nőt összeszedni. barátkozz, légy laza, tedd azt, amiben jó vagy, és nagyon jó, ha van egy hobbid, egy szenvedélyed. ne add fel, rendes csajok voltak, vannak és lesznek, csak meg kell találni a Neked valót :)

2011. jan. 30. 12:14
 20/28 anonim ***** válasza:
azért ez így akkor sincsen k.rvára rendjén hogy a nők azokért vannak oda aki cigánykodik velük
2011. jan. 30. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!