Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit szerettek a szinglisegben? Mi az oka annak, hogy nem szeretnetek baratnot?
NINCS olyan fiu, aki ne szeretne barátnőt! /kivéve, aki bu*i/
aki azt mondja hogy nem szeretne, az valszeg nagyot koppant, vagy nagyokat koppant, és nem hiszi, hogy van olyan csaj, aki más lenne.
TI lányok, TI vagytok az oka, hogy ilyen nagymenő ribik vagyok, és azt hiszitek, mindent megtehettek.
A normális pasik meg már félnek ránézni egy csajra..
ha oda megy hozzá, azért panaszkodtok, ha nem, azért, ha rád se néz, akkor meg azért -.-'
Semmi kedvem, pénzem és energiám ehhez a kapcsolatosdihoz. Nem hiányzik az örökös hisztizés, féltékenykedés, veszekedés, elszámoltatás, telefonálgatások, hogy hol vagyok éppen stb.
Így szabad vagyok és nincs szükségem egy ostoba ribancra, hogy teljes embernek érezzem magam. Mások véleménye sem különösebben érdekel. Nincs senkim és akkor mi van. Ettől most kevesebb vagyok? Inkább vagyok egyedül, minthogy egy nem működő kapcsolatban éljek, csakhogy legyen valakim, vagy mert nem merek váltani.
Összefoglalva, nem akarok kapcsolatot és emiatt nem tartom magam b uzinak.
"De ha mar egy csaj kezdemenyezz, ott mar nincs szukseg arra az erofeszitesre, hogy udvarolgass. Foleg, ha meg soha nem is volt senkid. Vagy?"
Ez mind szep es jo csak ez nagyon ritka eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!