Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál mindenképp hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál mindenképp hátrányból indulnak a szemüveges fiúk? Nem látok túl jól nélküle, de inkább nem hordom (másfeles kb), kontaklencse meg drága.

Figyelt kérdés
Csak azért, mert szerintem egy nőn adott esetben joban is állhat, de egy férfi nem hinném, h vonzóbb szexisebb ettől a lányok szemében. És légyszi az igazat írjátok, ne ilyen kedveskedőt, h intelligensnek tűnik, cuki, stb.
2009. febr. 5. 21:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vagyok szemüveges, most 4.15-öst hordok, nagyon drága márkas cucc... És a legtöbb csajnak bejön!(De én szemüveg nélkül elég hülyén nézek ki...)
2010. szept. 25. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!