Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál mindenképp hátrányból indulnak a szemüveges fiúk? Nem látok túl jól nélküle, de inkább nem hordom (másfeles kb), kontaklencse meg drága.
ne hülyéskedj! semmilyen hátrányod nem lehet ebből. én is csak azt tudom javasolni, hogy ne csináld azt, hogy nem vezsed fel. hidd el, ebből inkább csak előnyöd lehet, van ey csomó olyan lány, akinek pont a szemüveges fiúk jönnek be. ha a kereted is rossz, aakor vehetnél egy új, divatosabb keretet. szerintem a szemüveg öltöztet-min ta a napszemüveg is, csak meg kell találnod a hozzád illőt.
ha ez téged tényleg továbbra is zavar és nem hiszed el, hogy ebben semmi rossz sincs, akkor gyűjthetsz kontaklencsére. de jó vagy, ahogy vagy, hidd el
Nekem tetszik,ha egy pasi szemüveges:)
Ugyanugy lehet egy pasin is sexys mint egy csajon:)
Miért gondolod , hogy hátrányból indulnak a szemüvegesek? Gondolom te sem csak azokat a lányokat nézed meg, akik nem viselnek szemüveget. De ha nagyon zavar téged, válassz olyan lányt, aki szintén szemüveges, így nem lesz kellemetlen számodra sem viselni.
A szemorvos szerint sajnos romlik a látás, ha nem hordja valaki a felírt szemüveget. Nekem 2 es és 2,5 ös, de szemüveg nélkül nem is tudok utcára menni. Köszönhetem ezt annak, hogy tizenévesen hiúságból én sem hordtam az 1 es 1,5 es szemüvegemet.
Ajánlom ezt az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!