Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál mindenképp hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál mindenképp hátrányból indulnak a szemüveges fiúk? Nem látok túl jól nélküle, de inkább nem hordom (másfeles kb), kontaklencse meg drága.

Figyelt kérdés
Csak azért, mert szerintem egy nőn adott esetben joban is állhat, de egy férfi nem hinném, h vonzóbb szexisebb ettől a lányok szemében. És légyszi az igazat írjátok, ne ilyen kedveskedőt, h intelligensnek tűnik, cuki, stb.
2009. febr. 5. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
szia! én sem szeretem a szemüveget ezért kontaklencsét hordok de ha egyiket sem teszed akkor bizony romlani fog a szemed enyém is rohamosan romlott abban az egy évben amig nem hordtam semmit minusz felesről teljesen minusz 2 ig romlott egy év alatt úgyhogy szerintem vedd csak fel ...egyébként meg a szemüveges pasik is nagyon vonzóak tudnak lenni csak megfelelő keretet kell választani
2009. febr. 5. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

ne hülyéskedj! semmilyen hátrányod nem lehet ebből. én is csak azt tudom javasolni, hogy ne csináld azt, hogy nem vezsed fel. hidd el, ebből inkább csak előnyöd lehet, van ey csomó olyan lány, akinek pont a szemüveges fiúk jönnek be. ha a kereted is rossz, aakor vehetnél egy új, divatosabb keretet. szerintem a szemüveg öltöztet-min ta a napszemüveg is, csak meg kell találnod a hozzád illőt.

ha ez téged tényleg továbbra is zavar és nem hiszed el, hogy ebben semmi rossz sincs, akkor gyűjthetsz kontaklencsére. de jó vagy, ahogy vagy, hidd el

2009. febr. 6. 00:05
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
kit erdekel?? nekem ilyen soha eszembe sem jutott!nem tudom elkepzelni hogy valaki emiatt ne talaljon part, ott vmi mas baj lehet.
2009. febr. 6. 05:59
 14/21 anonim ***** válasza:
A barátom egyszer töllem ezt kérdezte mert ö szemüveges engem nem zavar..szerintem akinek igazán tetszel szemüvegestől is bejösz.
2009. febr. 6. 09:27
 15/21 anonim ***** válasza:
És napszemüveget is lehet csináltatni dioptriásra!
2009. febr. 6. 11:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik,ha egy pasi szemüveges:)

Ugyanugy lehet egy pasin is sexys mint egy csajon:)

2009. febr. 6. 14:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Miért gondolod , hogy hátrányból indulnak a szemüvegesek? Gondolom te sem csak azokat a lányokat nézed meg, akik nem viselnek szemüveget. De ha nagyon zavar téged, válassz olyan lányt, aki szintén szemüveges, így nem lesz kellemetlen számodra sem viselni.

A szemorvos szerint sajnos romlik a látás, ha nem hordja valaki a felírt szemüveget. Nekem 2 es és 2,5 ös, de szemüveg nélkül nem is tudok utcára menni. Köszönhetem ezt annak, hogy tizenévesen hiúságból én sem hordtam az 1 es 1,5 es szemüvegemet.

2009. febr. 6. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Ajánlom ezt az oldalt:

[link]

2009. febr. 6. 16:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hordd csak nyugodtan azt a szemüveget.A legtöbb nőt az összhatás fogja meg,aki egy kicsit is nőnek vallja magát,annak nem lehet akadály egy szemüveg.Bár nekem nincs,soha nem is kellett,de 1-2 haveromnak van.Ha tényleg annyira zavar,akkor gyűjts kontaktlencsére.-Reaper- [F/22]
2009. febr. 7. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a szemüveggel.
2009. febr. 11. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!