Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről a a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a a mostani "divatról" hogy egy bulin egy lány 9-1o emberrel smárol . (tööbilent)?

Figyelt kérdés

1.élvezzék az életet vagy

2k.vák

??

nem tudom bővebb kifejteni a véleményemet,de csak annyit hogy annyi agyam nincs fel fogni hogy mire jó hogy el megyek egy buliba és tiz pasival öszze jövök...és aztán a suliba mondom hogy evel is smároltam,meg aval is kavartam....meg attól is kiráz a hideg ha pl egy lány mondja hogy 'smároltam evel a hapival' -mivan jártatok? 'jajj dehogyish ,csak kavatunk' ...ezmiii?

2011. jan. 28. 13:56
1 2 3
 11/21 szamóca. ***** válasza:
92%

bennem más fogalom él a k*váról. talán túl szabadszellemű vagyok ahhoz, hogy elítéljem ezeket az embereket. őszintén: lesz*rom =) ha nekik jó, smároljanak. én ezt nem tudom megcsinálni, túl hamar kötődöm valakihez.... de hát ha nekik jó. amíg nem ártanak senkinek vele, amíg nem bántanak senkit, hát engem nem érdekel:)

könnyen kapható és nem is lesz soha kapcsolata? ezzel nem rétek egyet. mikor elmegy ab uliba és végignyal 10 srácot, tőlük nem akar semmit. és velük valóban nem lesz komoly kapcsolata. de az emberek változnak, ők is kinövik majd ezt, és ha elég érettek rá majd szereznek maguknak pasit.

2011. jan. 28. 14:10
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
ma 14:10 Képzeld tisztában vagyok vele, ráadásul olyasmire válaszolsz (bezzeg régen) amit nem mondtam, én csupán egy gyenge szóviccet sütöttem el 'szájhagyomány' témakörben. De ha te ettől érzed jól értesültnek magad, hát legyen így. Akkor bele sem megyek hogy mennyire nem ugyanaz a szülői (egyházi) tiltás ellenére együtt lenni a szerelmeseknek, mint 9-10 vadidegenen túlesni egy éjjel. Vagy hogy faluhelyen ahol mindenki mindenkit ismer még ma sem javasolt ilyesmit csinálni egy buliban, mert a 'szájára vesz' a falu, de abban nem lesz élvezeted. Nem, inkább legyen neked igazad. Régen sokkal durvábban k*rválkodtak a menyecskék. Öreganyáink mind ribik voltak. Ennyi.
2011. jan. 28. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:

"agyam nincs"

hogy írsz, úristen, egy második osztályos kisgyereknek jobb a helyesírása! és az ilyenek bulizni is járnak? könyörgöm...

L.18

2011. jan. 28. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:

14:25

Igazad van, nem gondoltam rendesen végig!

2011. jan. 28. 14:30
 15/21 A kérdező kommentje:
oo basszus...a kérdésre válaszolj,ne kötekedj a helyes irásál.okés? nem fogok oda figyelni minden betü hibára már bocs...-.-'
2011. jan. 28. 14:33
 16/21 anonim ***** válasza:
14:30 folytatása: Tényleg hülyeséget írtam és csak kötekedés volt,ne haragudj! Ráadásul tényleg nem vág a témába. Nem érzem jól értesültnek magam. Azért szóviccnek tényleg elég gyengécske volt, bocsi.. :D
2011. jan. 28. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:
3. megértem, hogy divatból csinálják és bízom benne, hogy kinövik és elmúlik ez a divat is egyszer.
2011. jan. 28. 14:54
 18/21 anonim ***** válasza:
csak annyi a probléma, drága, hogy neked nem csak néhány "betü hibád" van. mikor azt írtam, egy másodikos különbül ír, NEM túloztam. sajnos.
2011. jan. 28. 15:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Hülyék, hogy ingyen csinálják.
2011. jan. 28. 15:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az azért nem általános dolog. Igaz hogy nem voltam sok buliba de nem tapasztaltam hogy a csajok végigmennének 9-10 fiún.
2011. jan. 28. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!