Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a a mostani "divatról" hogy egy bulin egy lány 9-1o emberrel smárol . (tööbilent)?
1.élvezzék az életet vagy
2k.vák
??
nem tudom bővebb kifejteni a véleményemet,de csak annyit hogy annyi agyam nincs fel fogni hogy mire jó hogy el megyek egy buliba és tiz pasival öszze jövök...és aztán a suliba mondom hogy evel is smároltam,meg aval is kavartam....meg attól is kiráz a hideg ha pl egy lány mondja hogy 'smároltam evel a hapival' -mivan jártatok? 'jajj dehogyish ,csak kavatunk' ...ezmiii?
"agyam nincs"
Ezzel az egy mondattöredékkel tökéletesen egyetértek.
És azokkal a lányokkal ki smárol? Nem a fiúk?
Én is láttam már ezt-azt bulikban..meg van a véleményem, de ez van. Nem tehetsz ellene semmit. Az ő értékrendjükbe ez belefér. Ugyanúgy, mint a pasiknak, mikor csajozni mennek a bulikba.
Pont tegnap voltam egy buliban, ahol ez szóba jött. Volt egy lány aki irdatlanul leitta magát szerelmi bánatában, és megszámlálhatatlan srácra mászott rá és smárolta le őket. És az egyik "áldozat" leribancozta, aztán a csaj barátnője meg fel volt háborodva. Hogy ez a lány nem ribanc. Mert független, csak jól érzi magát, miért ne szórakozhatna... És ezen vitatkoztak.
Szerintem nem ribanc egyébként, csak könnyű vérű, és ez a viselkedés az én elveimmel nem vág egybe. És bár nem ribanc, viszont mivel könnyen kapható, ezért soha, senki nem fogja komolyan venni, és nem lesz egy normális kapcsolata, mert mindenki ezt fogja benne látni...
Nos,én már idősebb vagyok..de ha belegondolok a mai fiatalok szájápolási módszereibe..nos..nem lehet valami kellemes olyan sok nyállal keveredni,vagy mi van ha valakinek nyílt kis seb van a szájában,és a lány is megharapja magát így neki is nyílt kis seb van a szájában...hmmm ott már nem csak a nyál keveredik...:)
Már nem is csodálkozom azon,hogy a legtöbb fiatalnak fogalma sincs,hogy milyen betegségeket tud hordozni magában..
Azért nem árt az óvatosság egy csóknál is..
Egyébként csak megjegyzem,hogy az a lány aki képes erre ,az mindenre könnyen kapható lesz,és a fiúk szemében egy könnyű préda..Ne is csodálkozzon ha mindig kihasználják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!