Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy srácot felveszek ismeretlenül msnre?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 17:58
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Bár én lány vagyok, a mostani barátom teljesen ismeretlenül vett fel valami oldalról. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Az még talán oké, ha egy pasi vesz fel csajt, csak fordítva, kicsit furcsa a helyzet. Bár lehet, hogy csak én gondolom ezt így... (:
2009. febr. 5. 18:11
4/9 anonim válasza:
Egyenjogúság van. :) Ezen ne aggódj! :D
5/9 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj én speciel tökre örülnék neki. Csak arra kell figyelned, hogy ne éreztesd a sráccal, hogy odáig vagy érte csak majd miután kiérdemelte. Csak kíváncsi vagy milyen és ennyi. Hagyni kell hogy küzdjön ő is vagyis(legalábbis elhitetni vele :D )
6/9 anonim válasza:
Szerintem sincs vele semmi probléma. Megtetszett, és meg akarod ismerni. Nyomulni tényleg nem szabad, mert nármennyire is tetszik és oda vagy érte, ki tudja, milyen valójában. Ismerjétek meg egymást először, aztán a következő lépés az övé lesz :)
7/9 anonim válasza:
Hát sztem semmi baj nincs vele...én is felvettem 1 pár fiút már és mostmár mind hawer :P csak azt nem szeretik ha nem mutatkozol be !!! legalább a keresztneved mondd meg =)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszöném szépen a válaszokat, azthiszem mostmár bátrabban kezdek bele a dolgokba!! :) (:
2009. febr. 5. 18:50
9/9 anonim válasza:
miert lenne gaz en fiu letemre is veszek fel csajokat a messengerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!