Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tippeket kérnék, hogy ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnnyboy26 kérdése:

Tippeket kérnék, hogy ismerkedjek buliban lányokkal?

Figyelt kérdés

Igyexem nem túl hosszú lenni.

26 éves srác vagyok, és ott tartok, h nem tudtam még felszedni discoban csajt - sosem... :( Tudom, ez elég gáz. Na jó, mondjuk néha megpróbáltam, figyeltem a többieket, erre én is odatáncoltam a lányok háta mögé, megfogtam a derekuk/fenekük, erre vagy kaptam egy pofont, vagy elhúzták magukat tőlem...

Pedig sportolok, edzem magam, egy kis szoli is akad, nem vagyok rosszképű sem. Van egy 5ös Golfom, 19-es felnikkel is (haverjaim szerint nagyon menőn néz ki), és mégsem tudom hogy kéne csajokat felszedni.

A célközönség a 17-20 éves középkategóriás buli-/plázacicák. Bármilyen buták lehetnek! :)

Természetesen nem komoly kapcsolatra gondolok. Inkább laza, ill. egyéjszakás. Még mielőtt jönnének itt a kérdések, leszögezem, volt már három komoly kapcsolatom, és egyenlőre nem kérek belőle, ki szeretném próbálni az igazi "mű" csajokat!

Légyszi tényleg segítsetek, mert már elég gázul érzem magam emiatt, hogy nem jön össze...

2011. jan. 27. 20:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tök aranyos őszinte srác vagy. De ez a baj. Hazudj nekik, az olcsó lányok azt élvezik... :)
2011. jan. 27. 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:

a disco szar hely: hangos, nagy a tömeg, a csajok nem pasizni mennek

bezzeg a könyvtár :D : csendes, okosak a lányok, sok a szabadidejük, stb

egyébként nemtudom, discoban még én se szedtem fel csajt

2011. jan. 27. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Legyél bunkó de fizess mindent!
 4/14 A kérdező kommentje:

"Tök aranyos őszinte srác vagy. De ez a baj. Hazudj nekik, az olcsó lányok azt élvezik... :)"

Köszi. De mit hazudjak nekik? Mire indulnak be? Súgjak valami poént a fülükbe, vagy mi? :)

5/14 A kérdező kommentje:

ma 20:22

Az a baj, hogy nekem már évek óta a kis ribik jönnek be... lehet én vagyok elferdült ízlésű, de hihetetlenül bejönnek külsőleg, és még csak nem is a fullos lányokra gondolok, hanem aki baba arcú, átlag testű, és nagyon ad magára.

2011. jan. 27. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Van egy "ismerösöm" aki ilyen tipikus partyk*csög.

Vasalt haj, rakat szoli, smink, nöi póló(!!!),seggen feszülös nadrág, csücsöri száj, kis köves fülbevaló, tehát egy undorító patkány. Odament egy csajhoz, metépte a haját és azt mondta, "tetszel rib@nc". 10 perc múlva kint dugta a budiban!

Ez nem egyszeri eset, hanem minden este bejátssza.

2011. jan. 27. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Igazad van ki kell próbálnod őket ha látsz egy olyan csajt menny oda hozzá hívd meg egy italra de legyél magabiztos és rosszfiús aztán kapd le és miután sokat smároltatok dobd föl neki h kint van az autód...hamar kiábrándulsz majd belőlük....
2011. jan. 27. 20:27
 8/14 A kérdező kommentje:

"hamar kiábrándulsz majd belőlük...."

Bárcsak ott tartanék már :) Eddig mindig csak ilyen rendes kislányokat fogtam ki, akik elég gyengék és prűdek voltak szex terén, és még tangát is ritkán vettek fel, nemhogy buli ruhát :)

Szóval jó lenne már tényleg "elkapni" párat...

2011. jan. 27. 20:30
 9/14 Szesze ***** válasza:

ell ott tancolni a hatu mosogot de epp a fenekuket vagy a melluket ne fogd meg, attol szerint csak errosen hulyenek tunnel. De lehet h meg az is bejon....a lenyeg a magabiztossag...majd ha latod hogy lehet vele tancolni, forditsd meg s mehet a smar...;)

en csaj vagyok ,de mivel moly kapcsoltok nekem nem mennek altalaban igy pasizok:P jok ezek 19L (meg mielott leribancoznanak, csak smarolni szoktam dugni nem)

2011. jan. 27. 20:32
 10/14 A kérdező kommentje:

"Van egy "ismerösöm" aki ilyen tipikus partyk*csög."

Én nem vagyok ilyen tipikus partyarc, vasalt haj, fülgő stb., sokan mondják, hogy eléggé brazilosan öltözöm :) Pedig full fehér vagyok.

2011. jan. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!