Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet ez? 17/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mc Dan kérdése:

Szerintetek jó ötlet ez? 17/F

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy lány aki nagyon tetszik, sőt úgyérzem hogy már teljesen belé vagyok zúgva, csak az a gáz, hogy valamiért nagyon félek neki ezt elmondani, még randira sincs bátorságom elhívni:/, pedig a külsőmmel/belsőmmel nincs baj, meg általában eléggé magabiztos is szoktam lenni, de ha ezzel a lánnyal kerülök szembe mindig leblokkolok. Na de rátérnék a lényegre: írtam neki egy verset, ami eléggé romantikusra sikerült, és még pontosan a kettőnk helyzetéhez illik, na szóval arra gondoltam, hogy ezt a verset átadnám neki, és megmondanám hogy csak otthon olvassa el, és majd msn-en pl.(vagy másnap suliban) mondja el a véleményét, és ha tetszik neki akkor az elég önbizalmat adna ahhoz, hogy elhívjam randira. Szerintetek jó ötlet ez, és nem hülyeség?
2011. jan. 26. 23:17
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia,

szerintem, ha megírtad, és ráadásul még jól is sikerült, mindenképpen add oda neki! Meg akkor is add oda neki, ha mégsem annyira jó. Te írtad, egy csomó időt szántál rá, olyan nincs, hogy ezt egy lány ne értékelje!!!

Egyébként, ha nekem úgy adnak egy borítékot a kezembe, hogy otthon olvassam el, tutira minél előbb meg akarnám nézni, szóval utolsó óra után add oda, és ha lehet, akkor négyszemközt - egyrészt senkinek semmi köze hozzá, másrészt ha jelen van barátnő, akárki, hajlamos lenne "elvagánykodni" a dolgot, elviccelni, flegmáskodni stb, amit viszont ő maga is bánna később. Esetleg egy nagyon kedves mosolyra, egy szép pillantásra is alkalmad lehet. Remélem, a telefonszámod tudja! :)

Sok sikert, drukkolok!

2011. jan. 26. 23:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem jártok, ne adj neki verseket, mert végig fog menni a sulin és minden kiscsaj rólad fog pletykálni, amikor elmész mellettük. Tehát: előbb randi, lazább ismerkedés és majd jóval később a személyes dolgok, mint a vers.
2011. jan. 26. 23:27
 3/12 DJ_Whiteman ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak:)

Próbáld meg, és hajrá!

Nincs vesztenivalód:)

De tényleg ezt négyszemközt rendezzétek el:)

Sok sikert!

2011. jan. 26. 23:27
 4/12 anonim ***** válasza:

13 vagy='D

Csönd...szerintem nagyon is jó ötlet=)

16/L

2011. jan. 26. 23:57
 5/12 DJ_Whiteman ***** válasza:
Egyetértek:D
2011. jan. 26. 23:59
 6/12 anonim válasza:
Remélem, egy 17 éves fiút nem fog befolyásolni egy 13 éves lány válasza... 4 év irdatlanul nagy idő, főleg ilyentájt. (aki nem hiszi, számolja ki százalékosan)
2011. jan. 27. 00:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is probaldd meg! Vesztenivalod nincs es ha en a csajszi helyebe lennek, hat nagyon orulnek egy ilyen versnek! Batorsag!! Sok sikert!!

18/L

2011. jan. 27. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg! :) Nincs mit veszítened! :) Hajrá! :)

Sok sikert! :)

2011. jan. 27. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:
2011be levelet adni valakinek ... nemtudom , nembiztos , hogy annyira nyerő ötlet.
2011. jan. 27. 12:48
 10/12 anonim válasza:

Jaj, nehogy már ledumáljátok! Minden lány királykisasszony, és a végsőkig romantikus. Jön végre egy pasi, aki úgy akar viselkedni, ahogy minden nő elvárja, erre meg van, aki le akarja beszélni!

Pont hogy nyerő lesz, no para!

2011. jan. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!