Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor pasi hiányom van? 15/L
Figyelt kérdés
Mindig arra gondolok, hogy milyen jó annak aki éppen jár valakivel és elgondolkodom azon, hogy nekem még miért nem volt pasim. Már tényleg nagyon szeretnék egyet, de valahogy nem jön össze, mert aki tetszik az már foglalt. Valaki segítsen!2011. jan. 25. 11:38
21/24 X Jakab válasza:
Visszavonom nem vagy naiv,és nem fölösleges nevelni,csak nem a mi feladatunk,meg nem is akarja azt,ezért ide írt,persze van igazság a az eszed,tapasztalataid,és hozzáállásodat illetően,de ne arra használd,hogy felfújd,kiforgasd,és eltúlozd a mondanivalómat,véleményemet.
22/24 X Jakab válasza:
Nézd mit csináltál a százalékommal(:
23/24 anonim válasza:
Minek neked 15 évesen pasi?....olyan gyerekes ez az egész, én 18 éves fiú vagyok és nem volt még eddig barátnőm, mert tudok várni és van számomra fontosabb dolog is mint hogy csajozgassak, a jövőm fontosabb mint hogy valami félresikerült csajjal összejöjjek...úgyhogy azt tanácsolnám neked hogy ne pasizz, hanem csinálj valami hasznos dolgot!
24/24 anonim válasza:
de uncsi ez a két mafla itt... csak lepecselnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!