Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor pasi hiányom van? 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor pasi hiányom van? 15/L

Figyelt kérdés
Mindig arra gondolok, hogy milyen jó annak aki éppen jár valakivel és elgondolkodom azon, hogy nekem még miért nem volt pasim. Már tényleg nagyon szeretnék egyet, de valahogy nem jön össze, mert aki tetszik az már foglalt. Valaki segítsen!
2011. jan. 25. 11:38
1 2 3
 11/24 X Jakab ***** válasza:
Nem szajhává akartam nevelni,attól hogy kacérkodik nem lesz szajha.Olvass,értelmezz!
2011. jan. 26. 07:05
 12/24 anonim ***** válasza:

a kacérkodás jelentése: tetszelgés

azt a nőt, aki kívántatja magát, de nem akar semmit, másnéven szűzk..vának is hívják.

ez igen is baj, mert rengeteg embert fog szédíteni. ráadásul ezért az idősebbek is "nő" ként fognak hozzá viszonyulni. aki nem néz ki kihívóan, nem viselkedik úgy, kisebb valószínűséggel erőszakolják meg. rengeteg fiatalkori szexuális probléma is adódik ebből.

ismerkedni szabad, térképezze fel, milyen a választék, de ne "kacérkodjon" meg "flörtöljön". a személyiségi zavart másképp kel kezelni.

2011. jan. 26. 14:43
 13/24 X Jakab ***** válasza:

Azért írtam hogy csak "finoman",ha attól fél egész életében hogy megerőszakolják és nem öltözik nőiesen,nem flörtöl,akkor nem veszik észre soha,de ha egy buliban ajánlkoznak fel,szerinted azért hogy elvegyék feleségül?

Még egyszer,amit én tanácsoltam nem egyenlő azzal hogy megerőszakolják!Ha attól fél akkor csak magány és rettegés vár rá,persze nem féltétlen,az is lehet hogy valakinek akkor is kellene fog ha slampos fiús és érdektelen

ezáltal a fiúk számára, a szédítésről annyit,hogy ha két egyforma nő közül választhatnék,azt választanám akinek többet kell udvarolni,de ehhez az is kell hogy felkeltse az érdeklődésem,félre lehet érteni a mit írtam,bár az erőszakolás kicsit erős végkifejlet,de nem azt akartam amire te következtettél,sok kérdés túl bonyolult ahhoz hogy pár sorral meg lehessen oldani,regényt nem fogok írni,bízom abban nem csak a rosszat látják benne,már ha jó ember,ha meg nem akkor magára vessen,nem személyeskedés,de rossz az aki rosszra gondol.

Vannak itt hülye,nehéz,meg olyan kérdések amikhez kevés az információ,nem ismerjük egymást,egy barátomnak személyre szabva tudok segíteni,itt általános ismeretek alapján általános instrukciókkal ,közhelyekkel.Nem esik jól ha rossznak,és butának akarnak beállítani,itt az emberek elméletig segíteni próbálnak nem ártani ezért a kevésbé kifejlődött személyiségű,fiatal,tudatlan,laikus embereknek ajánlom (nem személyes) hogy csak a jót ragadják ki.

A pedofil,erőszakos emberek ellen pedig nem az öltözködés,és az őket inspiráló viselkedés elkerülése helyett szerintem meg kellene már fontolni a kínhalált,mint büntetési formát hogy az ember normálisan élhessen.

2011. jan. 26. 15:54
 14/24 anonim ***** válasza:

előző vagyok

a probléma itt van. valahol a gondolkodásodban is, de a valóságban is, mert nagyrészt igaz

nem azért kellene észrevenni egy nőt, mert nincs rajta ruha és kelleti magát (holott nem is akar semmit, csak hízlalni az önértékelését)

az ilyen csak vámpír, a prosti legalább ad is valamit cserébe.

én nem állítottam, hogy egy buliban megkérik a kezét, sőt. ha akarja, mert vágyik rá, élvezze a testi örömöket, de ha nem akarja, ne hitessen senkivel semmit.

senki sem akarja hogy megerőszakolják, de egy alig felöltözött nő nem szelíd gondolatokat vált ki egy férfiból

magány és rettegés... igen, az olyat hívják társaságfüggőnek, párkapcsolatban pasifüggőnek, vagy "szeretetk..vának". 25 éves korukra önbizalomhiányos szajhák lesznek, és alig fogják élvezni az életüket. megtanulják, hogy a párkapcsolat könnyen jön-megy, és bármit megkapnak a pasitól, ha hitegetik/lefekszenek vele.

ha kevésbé feltűnő, akkor valószínű, hogy nem olyan fiúk találják meg, akik csak kihasználni akarják.

igen, kell, hogy felkeltse az érdeklődést, de nagy eséllyel nem jut semerre a kapcsolat, ha csak a külsőről van szó meg a csábos viselkedésről. ha egy nő nem azért érdekel, aki, akkor mindegy milyen jó teste van, hogy kéreti magát, úgyis megunod, ha megvolt 20szor.

pedofil sorozatgyilkosok... nyilván könnyebb lenne, de ne öntsünk olajat a tűzre. lehet nem erőszakosan is kihasználni egy lányt: szeretlek(=dugjunk) pont azért mert a legtöbb nő az önbizalomhiánya miatt fontosnak akarja hinni magát. amíg a férfi eljátssza vele, addig bármire ráveszi.

ha egy lány kihívó meg kacérkodik, akkor tálcán kínálja magát a férfinak. ezzel nincs gond, ha tényleg csak szexet akar, és majd lesz valami, de komoly dolgokat ne várjon azok után.

és az ilyenből lesznek tipikusan azok, akik kacsingatnak, meg mély dekoltázs, táncoltok, smároltok, de ha benyúlsz a bugyiba "bocsi van barátom" vagy "csak flörtölünk"...

2011. jan. 26. 19:13
 15/24 X Jakab ***** válasza:

"de a valóságban is, mert nagyrészt igaz

nem azért kellene észrevenni egy nőt"

Ez igaz,de te most hol is élsz???Drága ez a világ nem tökéletes.

"ne hitessen senkivel semmit"

Én nem tanácsoltam hitegetést!!!

"alig felöltözött nő"

Én csak azt mondtam szépen,csinosan.

az olyat hívják társaságfüggőnek, párkapcsolatban pasifüggőnek, vagy "szeretetk..vának". 25 éves korukra önbizalom hiányos szajhák lesznek, és alig fogják élvezni az életüket. megtanulják, hogy a párkapcsolat könnyen jön-megy, és bármit megkapnak a pasitól, ha hitegetik/lefekszenek vele.

15 éves a csaj,én nem azt mondtam hogy ku..a legyen egész

életében,csak pár pasizási ötlet egy tininek.

"ha kevésbé feltűnő, akkor valószínű, hogy nem olyan fiúk találják meg, akik csak kihasználni akarják."

Lehet hogy pont olyan fiúk tetszenek neki,

"lehet nem erőszakosan is kihasználni egy lányt: szeretlek(=dugjunk)"

Attól hogy valakit becsaptak ami mindennapos,nem biztos hogy kur..a lesz.

Nézd szerinted ha bepasizik,majd csak egymás kezét fogják???

Én gondolkodom rosszul te naiv vagy,nem kicsit nagyon,itt segíteni szokás,nem nevelni azt bízd az anyjára.

Amúgy én tudom miket éltél meg,de amiket előadsz háát... negatívan állsz az élethez szar lehet,de ne félj Jézus él.

2011. jan. 26. 21:10
 16/24 X Jakab ***** válasza:
Utolsó sor javítás ...Amúgy én NEM tudom...
2011. jan. 26. 21:12
 17/24 anonim ***** válasza:

"Ez igaz,de te most hol is élsz???Drága ez a világ nem tökéletes. "

ha nyakig vagyunk benne, ugorjunk fejest? rajtunk múlik, hogy milyen. ne játsszuk az áldozatot.

a kacérkodás nem hitegetés?

a "csinos" ma eléggé mást jelent, ez relatív, igaz.

ha egy kacérkodó nő csinos, akkor én ezt társítottam hozzá.

ha nem is egész életében, csak az első 10 évben legyen kva :) szerintem meg 15 évesen nem kellene rettegni a magánytól, és erre végképp ne az legyen a megoldás, hogy kacérkodik. én csak ebben a tanácsban látok kivetnivalót.

"Lehet hogy pont olyan fiúk tetszenek neki, "

akkor menjen diszkóba, fogja meg egy srác farkát és rángassa be a wcbe. de tény, hogy az ilyen kapcsolatok nem igazán tartanak hosszú ideig.

a helyzet nehézsége abban van, hogy -ha jól értem- párkapcsolatot akar, az pedig nem 1 pár órát/hetet jelent. de abban is biztos vagyok, hogy párkapcsolatot akar csak azért mert másoknak van valami ami neki nem, és ettől lesz "teljes" az élete. de valójában fogalma sincs arról, milyen férfira vágyik, vagy hogy kel bánni vele.

"Attól hogy valakit becsaptak ami mindennapos,nem biztos hogy kur..a lesz. "

nem, de ha azért teszik vele, mert a külsejével érte el, akkor "megérdemli" és őt minősíti.

"Nézd szerinted ha bepasizik,majd csak egymás kezét fogják??? Én gondolkodom rosszul te naiv vagy,nem kicsit nagyon,itt segíteni szokás,nem nevelni azt bízd az anyjára."

nagyon nem vagyok naív, ha bepasizik, akkor smaci tapi, 1-2 alkalom után meg is volt, aztán dobjuk el száradni. 18 évesen lesz 4-5 párhónapos kapcsolata, esetleg 1 hosszabb is, és nem fogja érteni, miért nem szereti senki. - persze hogy nem szeretik, mert a pasikat a testével csábítja el, de ha nem adja oda amgát, azért repül, ha meg igen, hamar megunják. a mai srácok sem töketlenek, hidd el.

és vannak olyan lányok, akik csak kézenfogva sétálnak, mert képesek megérezni, hogy kiben bízhatnak hosszútávon.

"Amúgy én tudom miket éltél meg,de amiket előadsz háát... negatívan állsz az élethez szar lehet,de ne félj Jézus él.

"

most negatív vagyok? az előbb még naiv voltam :D

azt meg mindenki döntse el magának, hisz e jézusban, vagy a biblia szerint él, vagy választja a gyorskapcsolatokat. egyikkel sincs probléma, csak akkor, mikor keverjük a kettőt, és fogalmunk sincs mit akarunk.

a külsőre és csábításra alapozott kapcsolatok többnyire nem hosszúéletűek, ez tény. ha az illető lány nem kalandozni akar, hanem párkapcsolatot(és én így értelmeztem), akkor nem jó ötlet a kacérkodás, mert ettől nem fogja szeretni az ilető fiú, csak a testét akarja majd.

de ahogy olvasom a kérdést, mint fennebb is mondtam, a lánynak fogalma sincs egy párkapcsolat működéséről, pasit akar, "szeretne egyet" mintha karácsonyra kérne kiskutyát, ráadásul azért teszi ezt, mert másoknak milyen jó, akik járnak.

egyszerű kirekesztettségi érzés. erre nem az a megoldás, hogy csináljunk úgy mint a nagyok. kényszerből nem lehet élvezni az életet.

2011. jan. 26. 22:23
 18/24 X Jakab ***** válasza:

"ha nyakig vagyunk benne, ugorjunk fejest? rajtunk múlik, hogy milyen. ne játsszuk az áldozatot."

Osztom,de nem is ez a lényeg,hanem hogy az ő döntése.

a kacérkodás nem hitegetés?

"a csinos ma eléggé mást jelent, ez relatív, igaz.

ha egy kacérkodó nő csinos, akkor én ezt társítottam hozzá"

Mást jelent ma,de én nem,úgy értettem,hogy vágjon be tanga.

"

ha nem is egész életében, csak az első 10 évben legyen kva :) szerintem meg 15 évesen nem kellene rettegni a magánytól, és erre végképp ne az legyen a megoldás, hogy kacérkodik. én csak ebben a tanácsban látok kivetnivalót."

De pasihiánya van,ami a te szemléleteid szerint veszélyes önmagában is,akkor inkább inkább flörtöljön a srácokkal, mint hogy megkívánjon egy "csövest",láttam példákat...

"lehet hogy pont olyan fiúk tetszenek neki,

akkor menjen diszkóba, fogja meg egy srác farkát és rángassa be a wcbe. de tény, hogy az ilyen kapcsolatok nem igazán tartanak hosszú ideig."

Miért akarod férjhez adni megint?

"a helyzet nehézsége abban van, hogy -ha jól értem- párkapcsolatot akar, az pedig nem 1 pár órát/hetet jelent. de abban is biztos vagyok, hogy párkapcsolatot akar csak azért mert másoknak van valami ami neki nem, és ettől lesz "teljes" az élete. de valójában fogalma sincs arról, milyen férfira vágyik, vagy hogy kel bánni vele."

Na látod ezért kért segítséget,és ezért nem az anyjától.

"Attól hogy valakit becsaptak ami mindennapos,nem biztos hogy kur..a lesz. "

nem, de ha azért teszik vele, mert a külsejével érte el, akkor "megérdemli" és őt minősíti."

Akkor is átverhetik ha őszintén szeret,tisztesen udvarol,jót főz.....

"Nézd szerinted ha bepasizik,majd csak egymás kezét fogják??? Én gondolkodom rosszul te naiv vagy,nem kicsit nagyon,itt segíteni szokás,nem nevelni azt bízd az anyjára."

nagyon nem vagyok naív, ha bepasizik, akkor smaci tapi, 1-2 alkalom után meg is volt, aztán dobjuk el száradni. 18 évesen lesz 4-5 párhónapos kapcsolata, esetleg 1 hosszabb is, és nem fogja érteni, miért nem szereti senki. - persze hogy nem szeretik, mert a pasikat a testével csábítja el, de ha nem adja oda amgát, azért repül, ha meg igen, hamar megunják. a mai srácok sem töketlenek, hidd el.

és vannak olyan lányok, akik csak kézenfogva sétálnak, mert képesek megérezni, hogy kiben bízhatnak hosszútávon.

Akkor bízz benne hogy sok van,és közéjük tartozik,és attól hogy valakinek a testére figyelünk fel attól még,beleszerethetünk.

"Amúgy én nem tudom miket éltél meg,de amiket előadsz háát... negatívan állsz az élethez szar lehet,de ne félj Jézus él.

"

most negatív vagyok? az előbb még naiv voltam :D

azt meg mindenki döntse el magának, hisz e jézusban, vagy a biblia szerint él, vagy választja a gyorskapcsolatokat. egyikkel sincs probléma, csak akkor, mikor keverjük a kettőt, és fogalmunk sincs mit akarunk.

Figyelj egyes dolgokban naiv,másokban negatív vagy,hiába vigyorogsz.(:

Amúgy meg szilárd ateista vagyok,és ez csak amolyan mondás,mint hogy "ne félj".

"a külsőre és csábításra alapozott kapcsolatok többnyire nem hosszú életűek, ez tény. ha az illető lány nem kalandozni akar, hanem párkapcsolatot(és én így értelmeztem), akkor nem jó ötlet a kacérkodás, mert ettől nem fogja szeretni az illető fiú, csak a testét akarja majd."

Ami nem szentírás,és semmi sem az.kivéve hogy a vitának nincs értelme mert nekem van igazam!(meg neked is néhol,de

nincs igazad két mondatban egymás után.)

"de ahogy olvasom a kérdést, mint fenntebb is mondtam, a lánynak fogalma sincs egy párkapcsolat működéséről, pasit akar, "szeretne egyet" mintha karácsonyra kérne kiskutyát, ráadásul azért teszi ezt, mert másoknak milyen jó, akik járnak.

egyszerű kirekesztettségi érzés. erre nem az a megoldás, hogy csináljunk úgy mint a nagyok. kényszerből nem lehet élvezni az életet

Nem lehet ez igaz,de ezek a dolgok jellemzik a tiniket,neveled annál rosszabb,van egy mondásom:

"Nem igaz az a mondás,hogy az okos más kárán tanul,mert ilyen nincs,látod a példát,félsz a kártól,de csak akkor érzed igazán és tanulod meg,egy életre ha saját bőrödön érzed." X Jakab

2006 Körül

Amúgy kösz az eszmecserét,okultam,derültem

végre valaki nem csak két sort ír,és nem hagyja magát,amúgy kiborító nőszemély lehetsz,és ne sértődj meg de ha elvisel egy férfi akit férjnek hívsz,részvétem neki,a srácoknak (ha vannak)meg kitartás XD

2011. jan. 28. 09:32
 19/24 X Jakab ***** válasza:
Tényleg ne sértődj meg,ez csak vicc!
2011. jan. 28. 09:36
 20/24 anonim ***** válasza:

"De pasihiánya van,ami a te szemléleteid szerint veszélyes önmagában is,akkor inkább inkább flörtöljön a srácokkal, mint hogy megkívánjon egy "csövest",láttam példákat..."

attól hogy járni akar valakivel mert mindenki más azt teszi, nincs pasihiánya. szerintem

"Miért akarod férjhez adni megint?"

nem akarom férjhezadni, járásól volt szó, aminek tudtommal az a célja hogy 2 ember megpróbál együtt lenni hosszabb ideig, és ha működik akkor majd összeházasodnak/költöznek vagy amit akar.

"Akkor is átverhetik ha őszintén szeret,tisztesen udvarol,jót főz....."

ez igaz csupán a lehetőségek aránya nem mindegy

"Akkor bízz benne hogy sok van,és közéjük tartozik,és attól hogy valakinek a testére figyelünk fel attól még,beleszerethetünk. "

ugyanaz mint a fenti helyzet, létezhet ilyen, de aki elsősorban a testben gondolkodik annak nehezebb hosszútávú kapcsolatban élni

"Figyelj egyes dolgokban naiv,másokban negatív vagy,hiába vigyorogsz."

miben vagyok naív?

"Ami nem szentírás,és semmi sem az.kivéve hogy a vitának nincs értelme mert nekem van igazam!(meg neked is néhol,de

nincs igazad két mondatban egymás után.) "

ez mi? :)

"Nem lehet ez igaz,de ezek a dolgok jellemzik a tiniket,neveled annál rosszabb"

tehát nevelni fölösleges?

azt elismerem hogy nem vagyok liberalista, de ettől függetlenül diktátor sem, de ez nem jelent azt, hogy majd esik ahogy puffan.

elhiszem hogy egy gyereknek is vannak igényei ilyen téren, de biztos vagyok benne, hogy felét fogja fel annak a helyzetnek, amiben van. a baj nem azzal van hogy mijen döntésre jut, hanem hogy nem tud felelősséggel, széles ismeretekkel a háttérben dönteni. nem korfüggő, egyszerűen ez jön le a szavaiból, természetesen tévedhetek, ha jön és meg tudja cáfolni

csak ez a "legyen neked is pasid" trend ugyanaz a téma mint a nagy autók meg szép ház, és engem zavar ha a fiatalokat is fogyasztókká akarják nevelni(a vágyaikat kihasználva).

2011. jan. 28. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!