Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem nála, vagy jobb, ha elfelejtem?
Fősulira járunk,és tetszik a csoporttársam. Eddig 2x hívtam el randizni a lányt,de mind a 2x lemondta. Most elmentem a szülinapjára is, de elveszítettük egymást a tömegben. Tegnap megtudtam,hogy azért ilyen "menekülős",mert őt anno megerőszakolták.
Próbálkozzak nála tovább v felejtsem el,mert ő inkább mindig egyedül szeretne maradni?
19/F
Legyél türelmes, megértő beszélgess vele NAGYON sokat. Amint látja, hogy benned bízhat, és kitartó vagy és nem csak lefektetni akarod, akkor lehet belőle valami. (NAGYON sok időbe és energiába fog ez kerülni)
Ha csak dugni akarsz, akkor esélytelen.
16:24
Akkor esélytelen. Annyi energiát nem fog belefektetni amennyit egy ilyen lányba kell. Egy ilyen lánynak legalább fél évig kell udvarolgatni beszélgetni, majd még fél év mire levetkőzi a gátlásait megaláztatását. És akkor még optimista voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!