Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha egy nő "leszólít"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő "leszólít" titeket, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Akár utcán, buszon, áruházban, könyvtárban, bicikliúton, szóval bármilyen hétköznapi helyen. Csak megtetszel neki, és azt mondja, "szia, szép a hajad!" vagy ilyesmi...

Hogyan reagálnátok erre, és miért? Eltudnátok képzelni, hogy életre szóló kapcsolat alakuljon ki így?

Tudtok konkrét példát, szólított már le benneteket ismeretlen nő?

Korotokat írjátok hozzá! 30-37éves korosztály véleményére különösen kíváncsi vagyok!

Köszi! :-)

2011. jan. 24. 12:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem viccesen megközelítve, jobb lenne, bármi módon, mint egy egyszerű sziával! Mert az ember az utcán nem feltétlenül arra gondol, hogy egy lány ismerkedni akar vele, inkább, hogy valami kérdése van vagy segítséget akar kérni valamiben. Főleg, hogy nem feltétlenül a nők kezdeményeznek, ráadásul az utcán.

De a viccel is vigyázz, nehogy túlsüsd az agyát a páciensnek :) Ha erre nevet egyből, akkor az a Te embered!

2011. jan. 24. 14:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha hozzám jönne egy lány,szerintem mondhatna bármit is, mert pozitivan reagálnák,mivel értékelem az elhatározását, hogyha tetszik neki valaki akkor kimutatja...Nem számit ki kezdeményez, a cél a lényeg(hogy összejöjjetek).

Mi fiúk szeretünk vadászni és nem a sültgalambot a kezünkbe kapni,mert amiért nem kell megharcolni,ami könnyen jön, azt lehet nem értékeljük annyira.De "személye válogatja".

Ezek a kérdések: "miért nem vesz már észre az a fiú","miért nem szólit le" nem segitenek...az a lány aki tudja mit akar és tesz érte...eléri célját.

29f

2011. jan. 24. 16:21
 23/24 anonim ***** válasza:

nekem van 1 királyságosanhiperszuperjó 5letem, aminek segítségével megismertem 1 nagyon jóarc fiút :D

láttam az utcán, és megkértem, h csináljon néhány képet a múzeum előtt rólam, m fogadtam 1 barátommal, h rólam többen csinálnak képet, mint róla, és nem akarom elveszíteni a fogadást, m a kedvenc csokim a tét.:D

ő meg vette a lapot, és meghívott a kedvenc csokimra:D...és bár nem jöttünk össze, de azóta is jó barátok vagyunk. :D

2011. jan. 24. 17:01
 24/24 anonim ***** válasza:

30tól messze vagyok, de

azthinném álmodom az biztos xd

2011. jan. 24. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!