Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő "leszólít" titeket, mit gondoltok róla?
Akár utcán, buszon, áruházban, könyvtárban, bicikliúton, szóval bármilyen hétköznapi helyen. Csak megtetszel neki, és azt mondja, "szia, szép a hajad!" vagy ilyesmi...
Hogyan reagálnátok erre, és miért? Eltudnátok képzelni, hogy életre szóló kapcsolat alakuljon ki így?
Tudtok konkrét példát, szólított már le benneteket ismeretlen nő?
Korotokat írjátok hozzá! 30-37éves korosztály véleményére különösen kíváncsi vagyok!
Köszi! :-)
Hát, mondjuk, igy pont evvel a szöveggel, amit irtál, nem biztos h nyerö lenne. Szia után abba is hagyhatod a mondatodat. Ha a pasi ebböl sem tud többet kihozni, felesleges eröltetni. Amugy semmi gáz nincs benne, szerintem.
30/F
Én nevetnék ha azt mondaná h szép a hajam, mivel borotválom XD Amúgy ha tetszene a lány, akkor lehetne esélye, nem feltétlenül zavarna hogy ő "szólított le".
20/F
ha valaki azt monfana nekem h szep a hajam agyon rohognem magamot.
altalaban elso gondolatom az h valami megtetszet ugy hirtelen neki bennem, ha csak bokolna akkor egyet mosolyognek rea s tovabb mennek.
26 fiu
hany eves vagy kedves kerdezo
Mellém leülni sem mernek, nemhogy megszólítani. Nem büdös vagyok vagy ronda. Ismerőseim azt mondják, hogy pont azért mert a jóképű férfiaktól éppúgy félnek a nők, mint a férfiak a bombázó nőktől. Hesszelnek két üléssel odébb, de nem mernek leülni mellém, nemhogy egy sziát benyögni. Pedig nem eszem nőket reggelire, max megreggeliztetem őket. :)
Érdekes módon viszont a külföldiek mindig engem találnak be az utcán, mindig tőlem kérdeznek vagy kérnek útmutatást. Nincs olyan nap, hogy úgy menjek végig az utcán, hogy ne állítanának meg. Ezzel kapcsolatosan mondjuk csak az a gondolat foglalkoztatott eddig, hogy honnan a francból tudják vagy sejtik, hogy beszélek a nyelvükön, de legalábbis idegen nyelveket.
A kérdés úgy merült fel, hogy válaszoltam egy srácnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__14900..
:-)
Tényleg, ő is csak hellót írt. Agyon röhögöm magam én is a szép a hajadon :D, de most ez jutott csak eszembe.
Jó akkor legyen csak SZIA! :-) Vagy mi legyen? Ez a Pentóz-foszfát út mekkora! Akkor ha megkérdem, "Szia, te is a Pentóz-foszfát útra tartasz?", abból lehet valami?
30/N
"Akkor ha megkérdem, "Szia, te is a Pentóz-foszfát útra tartasz?", abból lehet valami?
30/N"
Simán! Poénosan nyitni, pláne egy hölgy részéről az egyik legnagyobb aduász. Azonnal van egy kis feszültségoldó hatása, mer lazább és közvetlenebb lenni az ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!