Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIért mondják a fiúk ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért mondják a fiúk ezt?

Figyelt kérdés
Már kétszer előfordult az hogy amikor megtetszik egy fiú akkor oké így tetszik meg én többet akarok és utánna meg kiderül hogy fiú azt mondja az első: jó nő vagyok de nem vagyok az esete és nem járna velem második: jófej vagyok, aranyos és szép de nem járna velem, nem illünk össze stb és csak egyszer beszéltünk és meg se akar ismerni és nem tudja milyen vagyok közben meg lehet hogy tetszenék neki és tudnánk miről beszéálni, miért van ez hogy máár 2-szer is így játam? miért nem akarnak velem járni?
2011. jan. 23. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Csillagokat is lehozza az égből? Megtörtént beszélgetés! Neten több helyen is fent van! :D.

<@Potyi> jajj, Edina ha tudnád mit meg nem tennék ÉRTED

<Edinababa> ohh :> pl

<@Potyi> felmásznék a legmagasabb hegyre is, megkűzdenek a leggonoszabb sárkánnyal, lehoznám a csillagokat

<Edinababa> oha akkor kezdetnek gyere át :> nincsenek itthon anyuék. biciklivel 20perc neked

<@Potyi> most neeee

<@Potyi> olyan erős szél fúj :|

Miért mondja ezt egy srác? Lehet, hogy tényleg szép vagy, lehet, hogy tetszettél is nekik, de nem voltál egy "őzike", akit a "vadásznak" be kell cserkésznie. Ehelyett "őzike" fogta magát, és megadta magát a "vadásznak". Sőt, akár elvette tőle a puskát is, és rátámadt "Vadász" ilyet még nem látott, és ez nem is dicsőség, mert ő a "vadász", neki kell megszereznie a vadat. Nem fordítva! Lehet, hogy a srácok is épp ezért mondták ezt, mert nem jelentettél semmilyen kihívást a számukra, hamar kijátszottad a lapjaidat. Tudod mivel tudod felkelteni egy srác figyelmét a legjobban? Azzal, ha először elhúzod előtte a mézesmadzagot, majd úgy teszel, mintha észre sem vennéd. Persze okosan kell ezt is, mert a végén feladja. Keresni fog, beszélni fog hozzád, stb, stb, stb.

Igazából soha nem lehet tudni, hogy a férfi szerzi meg magának a nőt, vagy a nő a férfit. Ugye a férfi udvarol, nő beleszeret. De, hogy a dolgok mögött ki is állt valójában, ki irányította tudatosan úgy a történéseket, hogy a férfi elkezdjen udvarolni... :D.

22/F

2011. jan. 24. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon testszik, amit az előző válaszoló írt! Teljesen egyet értek vele!
2011. jan. 24. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!