Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért mondják a fiúk ezt?
Valószinüleg nem jösz be nekik:S
sajnálom ha túl nyers voltam:S
18/F
2011. jan. 23. 21:31
van, hogy egy csaj nem tetszik, és én is csak ezt mondom hogy ne sértsem meg
2011. jan. 23. 21:33
talán vagy randa vagy, vagy szép kúrvás a múltam. osztályomban van két iszonyat jó csaj,de annyira kúrvák hogy má feléjük se néz senki
2011. jan. 23. 21:35
2011. jan. 23. 21:35
5/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mert én szép lánynak tartom magam és egyáltalán nincs kurv*s multam. egy normális lány vagyok. és sztem a második srácnak lehet azért nemjöttem be mert azt mondta szép vagyok meg jófej csak nem illünk össze mert egy zenekarban játszik és lehet nem ilyen lányt keres, csak nem is akart megismerni meg az elsőnek most van barátnője és szép lány és így nem értem hogy akkor velem miért nem próbálta meg mert azt mondta hogy nagyon jó nő vagyok de nemvagyok az esete :/ akkor miért nem? :/
Hogyan kerülhettél egyáltalán ilyen helyzetbe? Rákérdeztél a fiúknál?
Nagyon rosszul tetted! hagyd, hadd udvaroljanak ők neked! Persze ha normális pasit akarsz szerezni. Ha tetszel nekik, akkor majd mennek utánad. Ha nem mennek, nem próbálkoznak, akkor nem tetszel nekik. Ez ilyen egyszerű.
Ez csak egy modern kori baromság, hogy a nő udvaroljon.
A nő jelezzen, ha tetszik neki egy pasi, de a fiú udvaroljon és ne fordítva.
Így nem fogsz ilyen idióta helyzetbe sem kerülni többé.
2011. jan. 23. 21:52
7/12 A kérdező kommentje:
öh egy barátnőm legjobb barátja ez a fiú és olyanok mintha testvérek lennének és segített egy picit és megkérdezte tőle vagyis nem én kértem hanem csak úgy megkérdezte és elmondta a fiú neki a barátnőm meg nekem:/ szóval és én nem csináltam semmit pedig a fiú még el is hívott hogy menjek el egy meccsre velük és uténna meg nem értettem hogy miért. és ott a meccsen nem is beszéltünk csak puszit adott és ennyi. szóval elhívott mert hiányolt, aztán már nem vagyok az esete szóval nem értem:/
Lehet hogy szeret mint barát. :)
2011. jan. 23. 22:51
Ilyenbe nem érdemes a barátnők segítségét igénybe venni:) Hagyni kell természetesen a dolgokat, ahogyan jönnek:) Ha már segítség kell, az nem az igazi.
Még fiatal vagy, nem ismered a férfiakat:))
Ne dőlj be ennek az egyenlőség szövegnek!ha kellesz egy fiúnak, a csillagokat is lehozza az égből!
2011. jan. 23. 23:09
férfiakban él a vadászösztön, vagy vmi ilyesmi, ha ezüst tálcán kinálod fel magad, az egyáltalán nem lesz a fiúnak akkora élmény mintha ő hódítana meg
2011. jan. 23. 23:40
Kapcsolódó kérdések: